Άση Μπήλιου – Βίκυ Παγιατάκη: Το νέο κοινό επαγγελματικό τους βήμα!

Άση Μπήλιου

Τι ετοιμάζουν οι δύο αστρολόγοι;

Έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κοινού. Πλήθος κόσμου πίνει νερό στο όνομα των προβλέψεών τους. Και η σχέση τους είναι σχεδόν καρμική, αφού η πρώτη αστρολόγος στην οποία πήγε η Άσηστη ζωή της, πριν ασχοληθεί με το χώρο, ήταν η Βίκυ. Στην αποκαλυπτική τους συνέντευξη στο περιοδικό People η Βίκυ Παγιατάκη και η Άση Μπήλιου μιλάνε για το νέο τους επαγγελματικό κοινό βήμα, το περιοδικό Astra Magazin που κυκλοφορεί από τις 26 Νοεμβρίου με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

[dfp_ads id=236982]

«Όταν μου έκαναν την πρόταση για το Astra Magazine είπα αμέσως το “ναι”, γιατί η ομάδα είναι κατά βάση οι άνθρωποι που είχαμε φτιάξει το Astra & Όραμα. Πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Και τώρα δουλεύουμε για κάτι καινούριο, πέσαμε με τα μούτρα και γράφουμε με πολλή αγάπη και προσοχή», λέει η Βίκυ Παγιατάκη για το νέο τους στοίχημα.

«Αυτό το περιοδικό έρχεται να καλύψει ένα κενό που άφησε μια προηγούμενη συνεργασία. Είμαι πολύ χαρούμενη για το νέο μας ”παιδί“. Στον κόσμο έλειψε πραγματικά το περιοδικό και μας το έλεγε πολύ καιρό. Θέλουν ένα περιοδικό όπου να διαβάζουν τις απόψεις πολλών διαφορετικών αστρολόγων, που ο καθένας έχει τη δική του προσέγγιση, και είμαι σίγουρη ότι θα το αγκαλιάσουν και θα πάει πολύ καλά», πρόσθεσε η ΆσηΜπήλιου.