Άση Μπήλιου: «Το 2022 έφερε κι οριστικούς κι αμετάκλητους αποχωρισμούς που για να είμαι δίκαιη τους επιθυμούσα»

Άση Μπήλιου

"Σε κάθε περίπτωση γέρε χρόνε φύγε τώρα πάει η δική σου σειρά θάρθει ο νέος με τα δώρα με τραγούδια και χαρά!" έγραψε η Άση Μπήλιου.

Με μία ανάρτηση αποχαιρετά η Άση Μπήλιου το 2022 κι έκανε μία αναδρομή μέσα στη χρονιά, που της επιφύλασσε κι ορισμένους αποχωρισμούς.

«Αν και έχω αλλεργία στους αποχαιρετισμούς το 2022 ευχαρίστως το αποχαιρετώ με πλατύ χαμόγελο γιατί έφερε πολλούς αποχωρισμούς άλλους θέλω να ελπίζω προσωρινούς, άλλους δυστυχώς οριστικούς και αμετάκλητους και άλλους για να είμαι δίκαιη που τους επιθυμούσα κιόλας. Σε κάθε περίπτωση γέρε χρόνε φύγε τώρα πάει η δική σου σειρά θά ρθει ο νέος με τα δώρα με τραγούδια και χαρά! Καλή χρονιά αγαπημένες-οι! Σας εύχομαι ολόψυχα να τα έχει όλα η νέα χρονιά. Να είναι πλούσια σε υγεία, σε αισθήματα και χρήματα και φτωχή σε δυσκολίες και πόνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AsiBiliou (@asibiliou)

Να είναι πλούσια σε ανθρωπιά, αλληλεγγύη, εμπειρίες, περιπέτειες, ταξίδια, γνώση και φτωχή σε απανθρωπιά, δυστυχία και μιζέρια. Να περάσετε όμορφα την Πρωτοχρονιά και να έχετε δίπλα σας όσους και ό,τι θα σας κάνει ευτυχισμένες-ους! Καλή χρονιά λαμπερά μου αστέρια! Εξάλλου we’re all made of stars ⭐️ ⭐️⭐️» έγραψε η Άση Μπήλιου.