Άση Μπήλιου: «Ένας κύκλος, ένα κεφάλαιο κλείνει…»

Άση Μπήλιου

«Οι Σεληνιακές εκλείψεις δείχνουν έντονη συναισθηματική φόρτιση και κάποιες φορές την ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε μια κατάσταση».

Για την έκλειψη Σελήνης που θα συμβεί απόψε τα μεσάνυχτα έκανε ανάρτηση η Άση Μπήλιου στο Instagram, προκειμένου να ενημερώσει τους followers της.

«Καλή εβδομάδα! Εύκολη δεν την λες αλλά είναι σίγουρα η τελευταία τόσο απαιτητική του φετινού καλοκαιριού. Καθώς προετοιμαζόμαστε για την έκλειψη Σελήνης- Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου- Καρκίνου λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη (ορατή και στη χώρα μας) υπάρχει μια έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα ενώ τις περισσότερες φορές οι εκλείψεις είναι συνδεδεμένες με ακραία μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα. Θέματα σχέσεων προσωπικών, ερωτικών, οικογενειακών αλλά και οικονομικά φέρνει στο προσκήνιο η έκλειψη. Ένας κύκλος, ένα κεφάλαιο κλείνει για να δώσει την θέση του σε κάτι καινούριο.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις δείχνουν έντονη συναισθηματική φόρτιση και κάποιες φορές την ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε μια κατάσταση. Στην προκειμένη, επειδή ταυτόχρονα η έκλειψη πραγματοποιείται με την ανάδρομη πορεία του Ερμή ίσως να μην ξεκαθαρίζουν εντελώς τα πράγματα και να καθυστερούν ή να περιπλέκονται περισσότερο. Θυμός, φοβίες, εμμονές, ανάγκη ελέγχου, αίσθημα προδοσίας, αδικίας και άλλα αρνητικά συναισθήματα είναι πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια καθώς η έκλειψη σελήνης δημιουργεί όψη συνόδου με τον Πλούτωνα. Επηρεάζονται περισσότερο Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου αλλά και Κριοί -Ζυγοί επίσης του τρίτου δεκαημέρου, Προβλέψεις για τα ζώδια αύριο φίλοι μου! Καλό βράδυ!», έγραψε η Άση Μπήλιου.

View this post on Instagram

Καλή εβδομάδα! Εύκολη δεν την λες αλλά είναι σίγουρα η τελευταία τόσο απαιτητική του φετινού καλοκαιριού. Καθώς προετοιμαζόμαστε για την έκλειψη Σελήνης- Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου- Καρκίνου λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη (ορατή και στη χώρα μας) υπάρχει μια έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα ενώ τις περισσότερες φορές οι εκλείψεις είναι συνδεδεμένες με ακραία μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα. Θέματα σχέσεων προσωπικών, ερωτικών, οικογενειακών αλλά και οικονομικά φέρνει στο προσκήνιο η έκλειψη. Ένας κύκλος, ένα κεφάλαιο κλείνει για να δώσει την θέση του σε κάτι καινούριο. Οι Σεληνιακές εκλείψεις δείχνουν έντονη συναισθηματική φόρτιση και κάποιες φορές την ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε μια κατάσταση. Στην προκειμένη, επειδή ταυτόχρονα η έκλειψη πραγματοποιείται με την ανάδρομη πορεία του Ερμή ίσως να μην ξεκαθαρίζουν εντελώς τα πράγματα και να καθυστερούν ή να περιπλέκονται περισσότερο. Θυμός,φοβίες, εμμονές, ανάγκη ελέγχου, αίσθημα προδοσίας, αδικίας και άλλα αρνητικά συναισθήματα είναι πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια καθώς η έκλειψη σελήνης δημιουργεί όψη συνόδου με τον Πλούτωνα. Επηρεάζονται περισσότερο Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου αλλά και Κριοί -Ζυγοί επίσης του τρίτου δεκαημέρου, Προβλέψεις για τα ζώδια αύριο φίλοι μου!Καλό βράδυ!

A post shared by @ asibiliou on

Τζούλια Αλεξανδράτου: Αγνώριστη στη Μύκονο! Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της…