«Αρνήθηκα πρόταση για το Survivor! Δεν μπορώ, θέλω το ανατομικό μου στρώμα»

Survivor
«Δεν βλέπω τηλεόραση πολύ. Με στεναχωρούν οι κακές ειδήσεις και τα διάφορα λόγια που λένε όλοι αυτοί στα πάνελ».

Συνέντευξη στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό παραχώρησε η Shaya που μίλησε μεταξύ άλλων και για την απόφασή της να απορρίψει την πρόταση που της έγινε από το Survivor.

«Δεν βλέπω τηλεόραση πολύ. Με στεναχωρούν οι κακές ειδήσεις και τα διάφορα λόγια που λένε όλοι αυτοί στα πάνελ. Μιλούν χωρίς να σκέφτονται μερικές φορές. Η τηλεόραση με έχει βοηθήσει αρκετά! Μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο Survivor. Αρνήθηκα! Δεν μπορώ εγώ, θέλω το ανατομικό μου στρώμα. Όχι ότι δεν θα άντεχα, είμαι δυνατή! Απλά θεωρώ ότι δεν θα με βοηθούσε σε κάτι όλο αυτό.

Σκέφτομαι τώρα που θα βγει το τρίτο Survivor θα ξεχαστούν οι παίχτες του δεύτερου. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό. Θα συμμετείχα με την Ελένη Φουρέιρα σε ένα video clip αν μου γινόταν η πρόταση. Είναι show woman! Μπορεί να είμαστε τόσο διαφορετικές, αλλά γιατί όχι; Αν μου το πρότειναν πολύ πιθανών να το έκανα! Ο Νίκος Μουρατίδης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και εκτιμώ πολύ. Είναι και από τα πρόσωπα που έφτιαξε τις hi 5!», είπε μεταξύ άλλων η Σάγια.