ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Πως θα είναι ο Αύγουστος για τα ερωτικά και τα οικονομικά σου;

Η στιγμή που περίμενες έφτασε...

Ο Αύγουστος, ο μήνας της χαράς, της χαλάρωσης και της διασκέδασης είναι εδώ, δίνοντάς σου μεγάλες υποσχέσεις και ανοίγοντας νέους ορίζοντες που θα σε βοηθήσουν να βάλεις τη ζωή σου σε μία νέα σειρά. Το σίγουρο είναι ότι τα γεγονότα θα «τρέξουν», αλλά θα υπάρξουν και οι ευκαιρίες που θα βάλουν τις βάσεις για νέα ξεκινήματα, που θα γίνουν λίγο αργότερα με το ξεκίνημα του φθινοπώρου!

Αριθμός του Αυγούστου: 6
Ο αριθμός που χαρακτηρίζει τη γενική τάση του Αυγούστου, είναι ο αριθμός 6, ο οποίος συμβολίζει τη θεραπεία, τη μόρφωση, την ισορροπία, την αρμονία αλλά και τα… άκρα! Ο αριθμός 6 αντιπροσωπεύει το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις μας. Αυτό τον Αύγουστο οι συνθήκες γύρω σου θα σου δώσουν το ερέθισμα να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου, να χαλαρώσεις από τους δύσκολους ρυθμούς και πάνω από όλα να βρεις και πάλι μέσα σου τις συναισθηματικές σου ισορροπίες.

Λες “τέλος” στους αδιέξοδους έρωτες…
Από το ξεκίνημα του Αυγούστου θα σου βγει έντονη η επιθυμία να αποκαταστήσεις το κλίμα της προσωπικής σου ζωής! Αν μέχρι τώρα υπήρχε ένας αδιέξοδος έρωτας, ο οποίος όχι μόνο δεν κατέληγε πουθενά, αλλά σε επιβάρυνε με δυσάρεστα συναισθήματα, τώρα θα καταφέρεις να τον απομακρύνεις από κοντά σου, αφού πλέον δεν θα σε γεμίζει! Αν όμως διατηρείς μία σχέση που έχει προοπτικές και ουσία, τότε αυτό το μήνα θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και θα μπορέσεις να έχεις μία ουσιαστική ανανέωση! Στην περίπτωση που ο Αύγουστος σε βρίσκει δίχως ερωτικό ταίρι, υπάρχουν καλές προοπτικές για μία καλή επανασύνδεση ή για μία γνωριμία, που εξελιχθεί αργά αλλά σταθερά σε μία όμορφη σχέση!

Ο Αύγουστος δίνει επαγγελματικές και οικονομικές λύσεις…
Με τον ήλιο, την θάλασσα και τις διακοπές, έστω και σύντομες, θα καταφέρεις να αναζωογονηθείς και να δεις με τρόπο διαφορετικό κάποια επαγγελματικά ζητήματα που σε προβλημάτισαν! Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια που είχαν προκύψει στον τομέα της καριέρας σου! Θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, θα συζητήσεις με νέα άτομα που θα έχουν να σου κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις και επιτέλους, θα βάλεις σε τάξη και τα οικονομικά σου!

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΘΕΣΗ