Άρης Σοϊλεδης κατά Σπύρου Μαρτίκα: «Πόσο σκληρά μισογύνης, πόσο απαίδευτος και «λίγος» είσαι»

Άρης Σοϊλέδης

"Απόδειξη του πόσο απαίδευτος και "λίγος" είσαι, είναι ο τρόπος που επιλέγεις να χτυπήσεις μία γυναίκα που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της με αυτό το αισχρό σχόλιο, νομίζοντας ότι κάνεις πλάκα" έγραψε ο Άρης Σοϊλέδης.

Κατά του Σπύρου Μαρτίκα στράφηκε ο Άρης Σοϊλέδης για τις χθεσινές δηλώσεις του για τη σύντροφό του Μαρία Αντωνά. Συγκεκριμένα, ο γνωστός φαρμακοποιός ανέφερε για την παρουσία της δημοσιογράφου στο Survivor:

«Η Μαρία Αντωνά στην αρχή ήταν αγνώριστη και μετά την αναγνώρισα. Η μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας ήταν η φωτιά, η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το μακιγιάζ».

«Η μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το πόσο σκληρά μισογύνης μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος που έζησε και αυτός και η σύντροφός του τις δυσκολίες του Survivor. Απόδειξη του πόσο απαίδευτος και «λίγος» είσαι, είναι ο τρόπος που επιλέγεις να χτυπήσεις μία γυναίκα που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της με αυτό το αισχρό σχόλιο, νομίζοντας ότι κάνεις πλάκα.

Αλλά η Παιδεία και το μυαλό σου έχουν περιορισμένα όρια, που ψάχνεις απεγνωσμένα τρόπους για να ξανασυζητηθείς». έγραψε ο Άρης Σοϊλέδης.