Άρης Σοϊλέδης: Αυτή είναι η εντυπωσιακή φημολογούμενη νέα σύντροφός του

Άρης Σοϊλέδης

Διαβάστε περισσότερα...

Λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη -από το zappIT- του χωρισμού του από τη Μαρία Αντωνά, ο Άρης Σοϊλέδης φαίνεται πως έχει προχωρήσει ήδη στο επόμενο κεφάλαιο της προσωπικής του ζωής.

Το φως της δημοσιότητας μέσα στο Σαββατοκύριακο είδαν κάποιες φωτογραφίες του Άρη Σοϊλέδη με μια γοητευτική γυναίκα από έξοδό τους σε θέατρο. Μάλιστα, στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας govastileto.gr ανέφερε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, ο Άρης Σοϊλέδης κρατούσε τρυφερά το χέρι της κοπέλας που τον συνόδευε ενώ μετά το τέλος του θεατρικού έργου, αποχώρησαν βιαστικά θέλοντας να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι φωτογραφίες αυτές σχολιάστηκαν και από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας 29/4, μια εκπομπή στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι που ήταν αρκετά κοντά στη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη τα προηγούμενα χρόνια.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως υπήρχαν φήμες ότι ο Άρης Σοϊλέδης είχε προχωρήσει τη ζωή του με νέα σύντροφο από τότε που η Μαρία Αντωνά βρισκόταν ακόμη στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE, η γυναίκα που φημολογείται ότι είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη τους τελευταίους μήνες ονομάζεται Μαριλίνα. Πρόκειται για μια αρκετά εντυπωσιακή κοπέλα, που αγαπά τα ταξίδια και έχει έντονη κοινωνική ζωή και εργάζεται στο χώρο της εστίασης ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά.