Άριελ Κωνσταντινίδη: «Ο Γιάννης Δαλιανίδης ήταν πάρα πολύ δύσκολος, αυστηρός και κακότροπος»

Άριελ Κωνσταντινίδη

"Υπήρξαν στιγμές που ήταν πολύ ειρωνικός αλλά ήταν ταλαντούχος" υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γνωστή πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε τόσο στη συνεργασία που είχε τηλεοπτικά με τον Γιάννη Δαλιανίδη όσο και στην πρόταση που της είχε γίνει για να υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη μικρή μας οθόνη.

Έχετε συνεργαστεί και με τον Γιάννη Δαλιανίδη στη σειρά «Αραχτοί και Λάιτ», τι θυμάστε από εκείνον;

Πολλά πράγματα θυμάμαι. Ήταν πάρα πολύ δύσκολος, αυστηρός και κακότροπος. Όχι πάντα βέβαια. Ήμουν από τις αγαπημένες του. Υπήρξαν στιγμές που ήταν πολύ ειρωνικός. Αλλά ήταν ταλαντούχος. Οι σειρές του βασίζονταν στη φιλία και απευθύνονταν σε όλη την οικογένεια. Έβαζε πολλά συστατικά μαζί και έφερναν την επιτυχία μιας σειράς ή μιας ταινίας. Επέλεγε πάντα όμορφα πρόσωπα, λάτρευε το τραγούδι, τον χορό και το μιούζικαλ.

Σας είχαν προσεγγίσει να υποδυθείτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη σειρά του Alpha, «Έχω ένα μυστικό»;

Τρεις φορές μου είχε γίνει τότε η πρόταση αυτή, ήμουν αρνητική εξ αρχής. Μπορώ να σου πω ότι εγώ πρότεινα την Κατερίνα Παπουτσάκη να υποδυθεί την Αλίκη. Η Κατερίνα έχει ένα βλέμμα που μοιάζει πολύ στη Βουγιουκλάκη. Οι ηθοποιοί τότε είχαν κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσαν αλλά σεναριακά δεν ήταν καλό. Είχαν σταθεί μόνο στο κουτσομπολιό γύρω από τη ζωή της Αλίκης.