Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Ο ξέφρενος χορός στην Πάρο!

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Έκλεψε τις εντυπώσεις και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα...

Η Πάρος γιορτάζει το παριανό κρασί και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κλέβει τις εντυπώσεις με τον χορό της. Οι Οινικές Διαδρομές Παρίων 2019 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο όμορφο κυκλαδονήσι και από τη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει η γνωστή σεφ.

Σε βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου χορεύει παραδοσιακό χορό και τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα. Στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο, η σεφ γράφει:

«Η Πάρος γιορτάζει το Παριανό κρασί. Όμορφα που είναι τα νησιά μας!!!
Οινικές διαδρομές 2019″.

O Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου, με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και σε συνεργασία με τους σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Πάνο Ιωαννίδη και Μάνο Σαρρή, αλλά και τη δημοσιογράφο-συγγραφέα Νίκη Μηταρέα, τα επίσημα Οινοποιεία και Τυροκομεία της Πάρου, και Ναουσαίους μικροοινοπαραγωγούς και τυροκόμους, διοργάνωσε το Σάββατο 31 Αυγούστου και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 διημερίδα με τον τίτλο: «OINIKEΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΑΡΙΩΝ» & “Μετά τυρού διάλογοι”.

Η διημερίδα αποτελεί μια προσπάθεια προβολής της οινικής ιστορίας της Πάρου, ανάδειξης της τωρινής οινοπαραγωγής και ενίσχυσης της μελλοντικής πορείας της παραγωγής κρασιού. Αλλά παράλληλα, και μια προσπάθεια προώθησης και ενίσχυσης του «οινικού τουρισμού» αφενός και αφετέρου την καθιέρωση ενός ετήσιου φεστιβάλ αυτού του είδους με πανκυκλαδικό, πανελλαδικό και γιατί όχι, διεθνές ενδιαφέρον!