Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Χαμός με τη φωτογραφία από την παραλία

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Δείτε την δημοφιλή chef να ποζάρει σε φόντο τιρκουάζ...

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, μετά από πολύ καιρό, άφησε για λίγο τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις, που είναι πολλές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η δημοφιλής chef, μάς έχει συνηθίσει σε αναρτήσεις στα social media που έχουν να κάνουν με όμορφες γαστριμαργικές δημιουργίες. Αυτή τη φορά όμως, έκανε ένα διαφορετικό post, το οποίο έχει προκαλέσει χαμό!

Με φόντο τα τιρκουάζ νερά των ελληνικών νησιών, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ποζάρει στο φακό απολαμβάνοντας το αγαπημένο της αναψυκτικό. Στη λεζάντα γράφει: «Αύγουστος να είναι χαλαρός όπως του αξίζει με χαμόγελο και ξεγνοιασιά .Όμορφα να περνάτε και να απολαμβάνετε την κάθε του στιγμή !Καλό Μήνα»!

Αυτό που προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια, όμως, είναι πως η chef φαίνεται να διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, με την ωραιότερη σιλουέτα που είχε ποτέ…

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, παρουσίασε παραδοσιακά πιάτα από τα νησιά, στο Γαστρονομικό Φεστιβάλ National Geographic Traveller Food Festival 2019, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο και μύησε τους παρευρισκομένους στην ιστορία που κρύβεται πίσω από τις συνταγές. Μάλιστα, ανάμεσα στα πρόσωπα που η Αργυρώ μύησε στις ελληνικές γεύσεις ήταν ο θρύλος της Ιταλικής κουζίνας, Gennaro Contaldo.