Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Δεν παίρνω πίσω τα πιστεύω μου κι ας με έχουν πει ομοφοβικό»

Αργύρης Παπαργυρόπουλος

"Γνωρίζω πολλούς αξιόλογους ομοφυλόφιλους που σέβονται και έχουν πολύ καλές επαγγελματικές θέσεις" διευκρινίζει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και την δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη αυτή την εβδομάδα. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός επιχειρηματίας κλήθηκε να εκφράσει την προσωπική του άποψη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη εξηγώντας γιατί δεν θα πήγαινε καλεσμένος στον γάμο του.

Ποια είναι η δική σας γνώμη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη;

Ας μη γελιόμαστε, έχω εκφράσει κατά καιρούς κάποια πιστεύω μου και δεν τα παίρνω πίσω. Κι ας με έχουν πει ομοφοβικό. Έχω πει ότι είμαι κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, της τεκνοθεσίας και επιμένω… Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι ομοφυλόφιλοι που γνωρίζω, με αξιοπρέπεια, που σέβονται και έχουν πολύ καλές επαγγελματικές θέσεις. Τώρα, εάν ο Στέφανος Κασσελάκης υλοποιήσει πραγματικά αυτά που λέει, να φέρει νέο αέρα στο πολιτικό σκηνικό του τόπου μας, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Αν σας καλούσε ο Στέφανος Κασσελάκης στον γάμο του, θα πηγαίνατε;

Όχι, δεν θα πήγαινα. Θα ήθελα να βρεθώ μαζί του, να του πω όσα λέω και στον γιο μου. Σαν πατέρας, θα του έλεγα να είναι καλός άνθρωπος και να προσφέρει στην πατρίδα. Δεν με πειράζει τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή, στο δωμάτιο του και στο σπίτι του.