Απρόσμενος νέος έρωτας στη showbiz – Η εκρηκτική χορεύτρια που κέρδισε την καρδιά ηθοποιού του ΣΚΑΪ

Στέφανος Μιχαήλ

Ποιες "8 Λέξεις" είπε η καλλονή χορεύτρια στον πρωταγωνιστή;

Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται πως πλέει ο γοητευτικός πρωταγωνιστής των «8 Λέξεων» για τον νέο του έρωτας. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την συριακής καταγωγής χορεύτρια Νάταλι Κάντερ που ήρθε για να κλέψει με ευκολία την καρδιά του ηθοποιού.

Ο Στέφανος Μιχαήλ, ο τηλεοπτικός Έκτορας από το σίριαλ «8 Λέξεις», έκανε το μεγάλο βήμα να αποκαλύψει τον έρωτά του για την όμορφη χορογράφο και ιδρύτρια της χορογραφικής ομάδας Street Stilletos. Ο 30χρονος ζεν πρεμιέ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια πολύ ατμοσφαιρική και ανέμελη καλοκαιρινή φωτογραφία όπου ο ένας κοιτάει τον άλλον στα μάτια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη Real life, η Νάταλι είναι μητέρα ενός κοριτσιού με τον Δώρο Παναγίδη, ο οποίος έγινε γνωστός από το ριάλιτι «Power of Love». Το όνομα της Νάταλι επίσης είχε ακουστεί και για τη σχέση της με τον Κώστα Σόμμερ. Από την άλλη, το φημολογούμενο ειδύλλιο του ηθοποιού με την συμπρωταγωνίστρια του, Δανάη Παππά δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, ενώ αργότερα έγινε γνωστή η σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη.

Ο Στέφανος Μιχαήλ αγαπήθηκε στην Ελλάδα από τη σειρά «Μπρούσκο», ενώ συνέχισε με το «Τατουάζ» και τελευταία με τις «8 Λέξεις», όλες συνεργασίες με τον Ανδρέα Γεωργίου, με τον οποίο είναι και φίλοι. Μέχρι πρότινος φρόντιζε να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αφού είναι χαμηλών τόνων χαρακτήρας. Η σχέση του με την Νάταλι ωστόσο φαίνεται να είναι πολύ πιο δυνατή από ό,τι περίμενε και έτσι ένιωσε την ανάγκη να την δημοσιοποιήσει, επισημοποιώντας έτσι τον έρωτά τους.

Η αγαπημένη του έχει δοκιμαστεί και ως παρουσιάστρια ενώ θεωρείται μια από τις πιο σέξι παρουσίες στην Κύπρο. Η εντυπωσιακή μελαχρινή συστήθηκε στο ευρύ κοινό και μέσα από το σύντομο πέρασμά της από το «My Style Rocks».