Απόστολος Ρουβάς: «Ως παιδί μού έλειψε η πατρική φιγούρα»

Απόστολος Ρουβάς

«Όμως ποτέ δεν είναι αργά για να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος», λέει ο Απόστολος Ρουβάς.

Στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Σάββα Μπίτζα έδωσε συνέντευξη ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για τον πατέρα του.

Είδαμε και τη μητέρα σου στο παιχνίδι. Πώς είναι η σχέση σας;

Η σχέση μας είναι εξαιρετική, την υπεραγαπώ. Είναι ο άνθρωπος που μας στήριζε από μικρά παιδιά και έκανε τα πάντα για μας. Μόνο σεβασμό και αγάπη νιώθω για εκείνη.

Παράλληλα, σε είδαμε να δίνεις μια υπόσχεση στον πατέρα σου για τη βελτίωση της σχέσης σας.

Έχω ήδη υλοποιήσει την υπόσχεση που έδωσα στον πατέρα μου. Έχω αλλάξει κάποια πράγματα από τη στιγμή που βγήκα από το «Survivor». Τον ακούω και μιλώ μαζί του περισσότερο, ενώ σχεδιάζω να κάνω πράγματα μαζί του, κάτι που στο παρελθόν δεν διεκδικούσα τόσο πολύ.

Υπήρξαν στιγμές στη ζωή σου κατά τις οποίες σου έλειπε η πατρική φιγούρα;

Ως παιδί μού έλειψε η πατρική φιγούρα. Οι γονείς μου είχαν χωρίσει και είναι αλλιώς να ζεις τον πατέρα σου κάποιες φορές την εβδομάδα κι αλλιώς να βρίσκεται στο σπίτι όταν ξυπνάς, να σε συμβουλεύει και να σε στηρίζει καθημερινά. Όμως ποτέ δεν είναι αργά για να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος.

Πώς είναι η σχέση σου με τους αδελφούς σου;

Πολύ καλή. Με τον Βασίλη είμαι πιο κοντά λόγω ηλικίας και επειδή ο Σάκης έφυγε σχετικά νωρίς από την Κέρκυρα. Δεν τον έζησα τόσο πολύ ως παιδί, ενώ τα πέντε χρόνια διαφορά που έχουμε τότε έπαιζαν το ρόλο τους. Ανέκαθεν όμως ήταν ο άνθρωπος τον οποίο άκουγα και τη συμβουλή του οποίου ήθελα. Με τον Νίκο έχω εξίσου καλή σχέση. Βέβαια, έχουμε πολλά χρόνια διαφορά και έπρεπε να περάσει αρκετός καιρός για να φτάσουμε σε ηλικία όπου επικοινωνούμε καλύτερα. Πάντα ένιωθα υπερήφανος για τους αδελφούς μου.