Απόστολος Ρουβάς: «Ήθελα τα χρήματα του Survivor για να βελτιώσω την ποιότητα ζωής μου»

Απόστολος Ρουβάς

«Ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία, την οποία ελάχιστοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν», λέει ο Απόστολος Ρουβάς.

Στο περιοδικό Hello και τον Σάββα Μπίτζα έδωσε συνέντευξη ο Απόστολος Ρουβάς. Ο γνωστός μάγειρας μίλησε για τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση για το Survivor, ενώ αναφέρθηκε και στους Άρη Σοϊλέδη και Τάκη Καραγκούνια.

Ποιος ήταν ο λόγος που αποδέχθηκες την πρόταση;

Οι λόγοι ήταν διάφοροι. Ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία, την οποία ελάχιστοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν. Ένας ακόμα λόγος ήταν τα χρήματα καθώς θα μπορούσαν να με βοηθήσουν να βελτιώσω την ποιότητα ζωής μου.

Με τον Άρη Σοϊλέδη είχατε μια καλή σχέση αλλά και μια αντιμαχία.

Με τον Άρη δεθήκαμε πολύ. Μοιραστήκαμε βιώματα από τη ζωή μας που μας είχαν φέρει σε πολύ άσχημη κατάσταση στο παρελθόν. Είναι πολύ καλό παιδί, αλλά παρασύρεται από τον παρορμητισμό του και πέφτει σε σφάλματα.

Με στεναχώρησε πολύ η συμπεριφορά του με την Ασημίνα. Ίσως να υπερέβαλα στον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκα, αλλά όσα είπα τα πίστευα. Δεν ήθελα να τον τιμωρήσω με τα λόγια μου, τον θεωρώ πολύ φίλο μου. Τα βρήκαμε ωστόσο και είναι όλα καλά.

Άρης και Τάκης Καραγκούνης, ένα δίδυμο γεμάτο ένταση. Πώς σχολιάζει την συμπεριφορά τους;

Ο Τάκης έχει πολύ έντονο χαρακτήρα και ακραία συμπεριφορά, δεν συγκρατεί τον εαυτό του. Νομίζω πως αν ήταν πιο ψύχραιμος και συγκαταβατικός, ο κόσμος θα τον αγκαλιάζει περισσότερο. Κάπου το έχασε.

Ο Άρης, πάλι, είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να αφήσει κάτι αναπάντητο, και αυτό του έχει κοστίσει. Όταν μπλέκεις σε καβγά με έναν άνθρωπο που δεν σταματά ποτέ, το αποτέλεσμα δεν είναι καλό.