Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Βάφτισαν τα δίδυμα παιδιά τους στην Τήνο

Αποστόλης Τότσικας

Υπό άκρα μυστικότητα η τέλεση του μυστηρίου - Πάρτι για τη βάφτιση και τα πρώτα τους γενέθλια

[dfp_ads id=236982]

Πραγματοποιήθηκε σε μοναστήρι της Τήνου το μεσημέρι της Παρασκευής η βάφτιση των παιδιών του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη. Η βάφτιση έγινε υπό άκρα μυστικότητα, όπως διαβάσατε αποκλειστικά στο zappIT, παρουσία λίγων και εκλεκτών συγγενών και φίλων. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσει πάρτι όπου θα γιορταστούν και τα πρώτα γενέθλια του Άγγελου-Μιχαήλ και της Ειρήνης-Χρυσής, όπως τα βάφτισαν οι νονές τους Μάρα Δεσύπρη και Νταντά Ιωαννίδου.

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη κίνησαν γη και ουρανό για να κρατήσουν μυστική τη βάφτιση. Στα μέσα του καλοκαιριού διέρρευσε η πληροφορία πως οι δύο γονείς ανέτρεψαν τα αρχικά σχέδιά τους και θα κάνουν τη βάφτιση στην Αθήνα. Ωστόσο, το μόνο που θέλησαν να (ανα)αποτρέψουν ήταν την παρουσία φωτογράφων και δημοσιογράφων στο μυστήριο.

Χθες, η Ρούλα Ρέβη ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από την Τήνο στην οποία έκανε και κάποια tags, όπως αυτό της Μάρας Δεσύπρη, ενώ ανάμεσα στα πρόσωπα που «τάγκαρε» ήταν και η πολύ καλή της φίλη Ζέτα Μακρυπούλια. Σήμερα το πρωί, η Ζέτα ανέβασε με τη σειρά της το παρακάτω βίντεο – μυστήριο, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το γεγονός.