Αποστολία Ζώη: Ο λόγος που μπήκε στο Nomads! «Έψαχνα μια ηλιαχτίδα εκείνη την περίοδο…»

Αποστολία Ζώη

«Με το που πάτησα το πόδι μου στο νησί, από τους τυφώνες που ζήσαμε, την πείνα, τα φίδια…».

Η Αποστολία Ζώη έδωσε συνέντευξη στο “Enjoy”, που κυκλοφορεί με την “Κυριακάτικη Δημοκρατία”, και τη Μαρία Ανδρέου, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απόφασή της να μπει στο Nomads.

Τι σε ώθησε να μπεις στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads και να βγεις νικήτρια;

Έψαχνα μια ηλιαχτίδα εκείνη την περίοδο, κάτι για να αλλάξω εικόνες. Ήμουν τρομερά κουρασμένη από την ασθένεια της μητέρας μου, το είπα στον πατέρα μου και μου είπε «πήγαινε κορίτσι μου. Τι φοβάσαι; Εσύ είσαι πρωταθλήτρια καταδύσεων». Του λέω «πατέρα, δεν θα αντέξω και πολύ, είναι δύσκολα τα αθλήματα, η πείνα, ο καιρός εκεί, σε ένα μήνα θα επιστρέψω». Πήγα να ζήσω έξω από την καθημερινότητά μου, από την πραγματικότητά μου που ήταν μέσα σε πολύ βαθιά θλίψη και μέσα στα νοσοκομεία, στα χειρουργεία.

Δεν πήγα για να κάνω κάτι δημιουργικό στο Nomads, όπως γίνεται με το τραγούδι και την υποκριτική. Ήταν μια συγκυρία. Με το που πάτησα το πόδι μου στο νησί, από τους τυφώνες που ζήσαμε, την πείνα, τα φίδια, τα κουνούπια, τα αθλήματα, τις δοκιμασίες, ήταν μια στροφή 180 μοιρών στη ζωή μου. Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό. Η φύση τελικά σε μαθαίνει πολλά. Να αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία κάθε περίπτωση. Σου δίνει τη λύση.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!