Η απονομή του «πλατινένιου» Δημήτρη Γιώτη

Δημήτρης Γιώτης

Συνθέτες, στιχουργοί, άνθρωποι του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου έδωσαν το παρών.

Μέσα σε κλίμα ευφορίας και χαράς με παρόντες σημαντικούς εκπροσώπους της ελληνικής μουσικής σκηνής έγινε η απονομή πλατινένιου δίσκου του «Ε, ναι το έχω» του Δημήτρη Γιώτη. Ο λαϊκός ερμηνευτής δεν έκρυψε την συγκίνηση του ευχαριστώντας από καρδιάς τους συνεργάτες του συνθέτες και στιχουργούς αλλά και τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου που έδωσαν το παρών στο bar «B social» της Πλατείας Ψυρρη.

Οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μποσνάκης, Βαλεντίνο, Χριστόδουλος Σιγανός, Βαγγέλης Καρατζάνος, Γιάννης Κερμανίδης, Γιώργος Τσοπάνης, Χρήστος Καραστάθης, Γρηγόρης Βαξαβανέλης, Κωνσταντίνος Παντζής, Master Tempo, Reiss Crew, Κωνσταντίνος Γαλάτης και Τεό Τζίμας μοιράστηκαν τα συναισθήματα χαράς τους κατά τη διάρκεια απονομής της τιμητικής πλακέτας που έλαβαν από το διευθυντή της Spicy Γιώργο Σταμπόλη.

Ο Αντώνης Λουδάρος, η Κατερίνα Στικούδη με τον σύντροφο της Βαγγέλη Σερίφη, οι Vegas, οι Master Tempo, η Naya, η Σαλίνα Γαβαλά, ο Χρήστος Βεργαδος, ο Θάνος Τζάνης, ο Αλέκος Ζαζόπουλος, ο Νίκος Κερκένης αλλά και πολλά ακόμη πρόσωπα της καλλιτεχνικής σκηνής συνεχάρησαν τον λαϊκό τραγουδιστή δίνοντας τις πιο θερμές ευχές τους για τα επόμενα όνειρα του. Δίπλα στο Δημήτρη Γιώτη στέκονταν με περηφάνια οι γονείς του αλλά και ο δεκατριάχρονος γιος του Γιάννης.

Το πάρτι έκλεισε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ όλοι όσοι παρευρέθησαν απόλαυσαν τις «γλυκές» δημιουργίες της Νάνσυς Κατσικάρη αλλά και μοναδικά καλοκαιρινά cocktails.