Αποκάλυψη βόμβα του Τζώρτζη Παπανικολάου για το MasterChef! «Δεν το έχω πει ξανά…»

Τζώρτζης Παπανικολάου

«Η παραγωγή το έκοψε στο μοντάζ και…».

Στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό έδωσε συνέντευξη ο Τζώρτζης Παπανικολάου, ο οποίος μίλησε για ένα περιστατικό που δεν είδαμε ποτέ στο MasterChef. «Θα το πω μόνο σε εσένα και δεν το έχω ξανά πει ούτε έχει ειπωθεί. Μπαίνοντας στο παιχνίδι υπήρχαν κάποιοι κανονισμοί. Δηλαδή το ότι αν πέσει ένα πιάτο ενός παίχτη και σπάσει δεν ξανά γίνεται το γύρισμα. Σε έναν παίχτη η παραγωγή το άφησε αυτό και ξανά μαγείρεψε. Του έπεσε το πιάτο 5 λεπτά πριν τελειώσει το πιάτο. Η παραγωγή το έκοψε στο μοντάζ και συνέχισε να μαγειρεύει ξανά και εμείς περιμέναμε.

Κανείς δεν το είδε ποτέ αυτό από τους τηλεθεατές. Υπήρχε προστασία σε κάποιους παίχτες στο παιχνίδι. Είναι άδικο! Ήταν από τους φιναλίστ ο συγκεκριμένος παίχτης, ίσως και ο νικητής. Εντάξει έχω κατηγορηθεί ότι μιλάω, δεν θέλω να πω το όνομα, αλλά ο κόσμος καταλαβαίνει. Αν πηγαίναμε με τους κανόνες θα είχε αποχωρήσει ο συγκεκριμένος παίχτης από την αρχή του παιχνιδιού», ισχυρίζεται ο Τζώρτζης Παπανικολάου.

Το zappIT επικοινώνησε, ωστόσο, με το κανάλι και η ενημέρωση που είχαμε ήταν ότι μετά από διερεύνηση με την εταιρία παραγωγής, το περιστατικό δεν συνέβη ποτέ. Επειδή, λοιπόν, κανένας άλλος παίκτης δεν έχει διαμαρτυρηθεί για το υποτιθέμενο γεγονός, εμείς κρατάμε μικρό καλάθι για την «αποκάλυψη» του Τζώρτζη, ο οποίος έχει τραβήξει πολλές φορές μέχρι σήμερα την προσοχή των μέσων με διάφορες δηλώσεις του.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star!