Αποκάλυψη για δημοφιλή Έλληνα ηθοποιό: «Δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα για τη gay ζωή του»

«Είναι ένας πολύ όμορφος άντρας και πάρα πολύ δημοφιλής ηθοποιός, ειδικά την εποχή που πρωταγωνιστούσε σε ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, πλάι σε πολύ μεγάλα ονόματα».

Γαργαλιστικές αποκαλύψεις, με αφορμή το έργο Μαριχουάνα Stop που θα ανέβει τον ερχόμενο χειμώνα στο θέατρο,έκανε η Εύα Κουμαριανού στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά. Στην κινηματογραφική ταινία του 1971 η Εύα ήταν ακόμη αγόρι, χορευτής στο συγκεκριμένο μιούζικαλ, καθώς συμμετείχε στο μπαλέτο του Βαγγέλη Σειληνού με το όνομα Κώστας Μάγγελ.

[dfp_ads id=236982]

«Έχω χορέψει σε διάφορα μιούζικαλ και μουσικές κωμωδίες του Γιάννη Δαλιανίδη, που ανέβηκαν κυρίως σε θέατρα της λεωφόρου Αλεξάνδρας» μας λέει η Εύα, τονίζοντας με έμφαση πως έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από τη Ζωή Λάσκαρη, με την οποία συνεργάστηκαν στα γυρίσματα και όχι μόνο.

«Η λατρεμένη Ζωίτσα ήταν μια κουκλάρα, με τεράστια καλλίγραμμα πόδια, και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Την εποχή των γυρισμάτων της ταινίας ήταν ερωτευμένη με τον συμπρωταγωνιστή της Τόλη Βοσκόπουλο και θυμάμαι ότι το ειδύλλιό τους ήταν εκρηκτικό, καθώς είχαν συχνά καβγαδάκια πίσω από τις κάμερες».

Ακόμα μία… πικάντικη αποκάλυψη από εκείνη την εποχή: Ο τότε χορευτής Κώστας είχε γοητεύσει και έναν αγαπημένο ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ’70, με τον οποίο ήρθαν πολύ… κοντά σε κινηματογραφικό γύρισμα.

Ωστόσο η Εύα Κουμαριανού δεν θέλει να αποκαλύψει δημόσια το όνομά του, διότι, όπως μας εξηγεί, δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα για την gay ζωή του: «Είναι ένας πολύ όμορφος άντρας και πάρα πολύ δημοφιλής ηθοποιός, ειδικά την εποχή που πρωταγωνιστούσε σε ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, πλάι σε πολύ μεγάλα ονόματα. Ο άνθρωπος αυτός δεν ξέρω αν παντρεύτηκε ποτέ, το βέβαιο είναι ότι δεν έχει αποκτήσει παιδιά.

Γνωριστήκαμε όταν εμφανιζόμουν στα θέατρα ως χορευτής και αμέσως δημιουργήθηκε μεταξύ μας μια πολύ ωραία σχέση που, βέβαια, δεν μπορούσε να δει το φως της δημοσιότητας λόγω της δικής μου ιδιαιτερότητας. Ωστόσο η αγάπη δεν έχει φύλο και, αν η κοινωνία μας ήταν διαφορετική και πιο προχωρημένη, θα μπορούσαμε και να είχαμε παντρευτεί» μας λέει.

Εύα Κουμαριανού

Πηγή: Espresso