Αποχωρεί ο Άρης Καβατζίκης από το HELLO! – «Το 2020 φεύγει αφήνοντας ένα μεγάλο χτύπημα στα έντυπα»

Άρης Καβατζίκης

Ο Άρης Καβατζίκης ενημέρωση με ένα συγκινητικό μήνυμα για την αποχώρηση του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε ο Άρης Καβατζίκης, το βράδυ της Τρίτης, να ενημερώσει για το δικό του «τέλος εποχής» από το περιοδικό HELLO!.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος επέλεξε να δημοσιεύσει ένα μήνυμα μέσα από το οποίο ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το γνωστό περιοδικό στο οποίο ήταν διευθυντής τα τελευταία έξι χρόνια.

«Το τέλος ενός κύκλου ή μιας εποχής» σημείωσε χαρακτηριστικά στην αρχή του μηνύματος.

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε ο Άρης Καβατζίκης:

«Έμεινα στο τιμόνι του περιοδικού Hello! για έξι χρόνια και δύο μήνες. Αγαπούσα τα περιοδικά από μικρό παιδί και το συγκεκριμένο έντυπο το υπηρέτησα με αγάπη, προσήλωση, υποχωρήσεις, συμβιβασμούς και δίνοντας ~ θέλω να πιστεύω – ένα προσωπικό στίγμα αισθητικής και πολιτισμού.

Το 2020 φεύγει αφήνοντας πληγές σε όλους μας και ένα μεγάλο χτύπημα στα έντυπα. Τα περιοδικά αποτελούν «είδος υπό εξαφάνιση» και ο θάνατός τους είναι προδιαγεγραμμένος. Λίγο πριν το τέλος, και έχοντας μέσα μου μόνο καλές αναμνήσεις από τα δημιουργικά ξενύχτια μας κάθε Δευτέρα, αποχαιρετώ μία υπέροχη ομάδα που το ξέρω πως με αγάπησε, όσο την αγάπησα και εγώ. Μαρένα Μου, Μαρία Μου, Δέσποινα, Γιώργο, Εύα, Σόνια, Στέλλα, Μάνο, Βάσω, Τίνα, Χαρά, σας ευχαριστώ για όλα. Ήσασταν οι καλύτεροι! Αντίο στην τρελοκρητικιά μας γραμματεία Χριστίνα!»

Με το καλύτερο εμπορικό της αγοράς – Αγγελική Μου, Ιωάννα Μου, Δήμητρα, Ιουλία, Μαρία – τα καταφέραμε περίφημα. Η εκδότρια κ. Έλενα Μακρή, την οποία ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη της, αγαπάει τα περιοδικά όσο και εγώ και εύχομαι κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε ξανά. Εις το επανιδείν!