«Από τότε που μπήκε η κρίση έχω σταματήσει τα ταξίδια! Με έχει τσακίσει αυτό»

Γιάννης Σπαλιάρας

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται…

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Γρηγορόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το πόσο τον έχει επηρεάσει η κρίση.

Χάρης Γρηγορόπουλος

Έχουν μείνει όνειρα για να πραγματοποιηθούν;

Είμαι ένας άνθρωπος που ικανοποιείται εύκολα, δε ζητάω πολλά από τη ζωή μου, ζητάω λίγα και είμαι ευχαριστημένος. Τα όνειρά μου έχουν εκπληρωθεί. Αυτό που με έχει τσακίσει από την κρίση, είναι ότι δεν μπορώ να ταξιδεύω, είναι ένα κομμάτι που αγαπώ πάρα πολύ στη ζωή, το ταξίδι. Το να βλέπεις άλλα πράγματα, άλλους πολιτισμούς, άλλο γεωφυσικό χώρο, σε πλουτίζει. Από τότε που μπήκε η κρίση έχω σταματήσει τα ταξίδια, έχω κάνει μόνο ένα ταξίδι, κι αυτό, είναι κάτι που με στεναχωρεί πολύ.

Τα πράγματα ήρθαν εύκολα για σένα;

Τα πράγματα δεν ήρθαν εύκολα. Εκ των υστέρων και βλέποντας την πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια, τις δουλειές μου, στο θέατρο και την τηλεόραση, θα πει κάποιος ότι έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα, αλλά ποτέ δεν ήταν εύκολα. Η δουλειά του ηθοποιού είναι δύσκολη και δεν είναι σίγουρη. Τώρα με τις 2μηνες παραστάσεις που γίνονται ένας ηθοποιός πρέπει να βρίσκει τρεις φορές δουλειά το χρόνο, είναι δύσκολα τα πράγματα για τους ηθοποιούς. Υπάρχουν τρικλοποδιές και χτυπήματα κάτω από τη μέση, όπως σε όλες τις δουλειές.