Από το My Style Rocks «εισβάλλει» στις 8 Λέξεις

Σπύρος Νικολαίδης

Ο παίκτης που προκάλεσε αίσθηση με την παρουσία του στο My Style Rocks θα ενταχθεί στις 8 Λέξεις.

Μία νέα προσθήκη θα υπάρξει στην σειρά 8 Λέξεις και θα έχει αέρα My Style Rocks. Το γοητευτικό μοντέλο Σπύρος Νικολαίδης, που είχε φτάσει έως τον τελικό του ριάλιτι μόδας, ετοιμάζεται να εισβάλει στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και να μας ξεδιπλώσει τις υποκριτικές του ικανότητες.

Ο ίδιος μάλιστα έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου μας ενημέρωσε για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα.

 

Στην λεζάντα ο Σύρος Νικολαίδης ευχαρίστησε την ομάδα της σειράς, αναφέροντας: «8 λέξεις λοιπόν… ένα νέο ταξίδι για μένα μόλις ξεκίνησε! Είμαι τόσο συγκινημένος που ειλικρινά δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο χαρούμενος είμαι!! Τα μεγαλύτερα κατορθώματα ήταν κάποτε όνειρα. Και για μένα αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μου από μικρό παιδί.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την αγάπη σας και ιδιαίτερα τους @georgiou82 , @koulisnikolaou και Βάνα Δημητρίου για την ευκαιρία αυτή αλλά και που από τη πρώτη στιγμή με όλη την @make_it_productions με αγκάλιασαν με το τρόπο τους και με έκαναν να νιώσω μέρος της οικογένειας τους❤😢»