«Από την ταλαιπωρία στο Survivor έπαθα πολυποειδή εκφύλιση φωνητικών χορδών»

Survivor

«Πολύ δύσκολα θα πήγαινα ξανά στο Survivor».

Στο περιοδικό HELLO και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη η Ελένη Χατζίδου, η οποία μίλησε και για τα προβλήματα υγείας που της άφησε η συμμετοχή της στο Survivor.

Είναι αλήθεια ότι έπειτα από τη συμμετοχή σου αντιμετώπισες προβλήματα υγείας, ενώ αναγκάστηκες να υποβληθείς σε χειρουργείο για τις φωνητικές σου χορδές;

Ναι. Τα γυναικολογικά θέματα είναι πολύ συνήθη στο παιχνίδι, γι’ αυτό και βλέπετε τις γυναίκες που συμμετέχουν να πρήζονται. Οι λόγοι είναι ορμονικοί. Εγώ μεταξύ άλλων αντιμετώπισα πρόβλημα με το θυρεοειδή μου. Βέβαια, έπαιρνα το χάπι μου, αλλά ο θυρεοειδής απορρυθμίστηκε και με χτύπησε στις φωνητικές χορδές. Ήμουν ένα βήμα πριν από το χειρουργείο. Ευτυχώς, με τη βοήθεια δασκάλων φωνητικής και λογοθεραπείας, σώθηκα στο παρά πέντε. Έπαθα πολυποειδή εκφύλιση φωνητικών χορδών από την ταλαιπωρία. Νομίζω ότι με όποιον παίκτη του Survivor κι αν μιλήσεις, θα σου πει ότι απαιτήθηκε μεγάλο διάστημα μέχρι να επανέλθει ο οργανισμός στους κανονικούς ρυθμούς του.

Ελένη Χατζίδου

Εκ των υστέρων, θεωρείς ότι άξιζε τον κόπο η ταλαιπωρία που βίωσες τότε;

Πολύ δύσκολα θα πήγαινα ξανά στο Survivor. Θα το έκανα κατ’ εξαίρεση μόνο, στην πιθανότητα που θα συμφωνούσα να λάβω ένα πολύ μεγάλο ποσό.