Άντζυ Σαμίου σε Άδωνι Γεωργιάδη: «Μεγάλη ημέρα θα ήταν αν ήσουν μόνο εσύ στο τρένο»

Άντζυ Σαμίου

Η επίθεση της γνωστής τραγουδίστριας στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Μία ιδιαίτερα σκληρή ανάρτηση έκανε η Άντζυ Σαμίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, βάζοντας στο στόχαστρο τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το σχόλιο που έκανε ο βουλευτής της ΝΔ μετά την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την Ελένη Τουλουπάκη, η Άντζυ Σαμίου του απάντησε με επιθετικό ύφος, κάνοντας παραλληλισμό με την τραγωδία στα Τέμπη.

«Ο κ. Παπαγγελόπουλος καταδικάστηκε αμετάκλητα με απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για δύο διαφορετικές Παραβάσεις Καθήκοντος. Η μία από τις δύο αφορά στις πιέσεις που άσκησε στην Εισαγγελέα κα Ράικου για να δημιουργήσει την σκευωρία Novartis. Μεγάλη μέρα η σημερινή!», έγραψε χαρακτηριστικά μέσω Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Μεγάλη μέρα θα ήταν, αν ήσουν μόνο εσύ στο τρένο!», σχολίασε η Άντζυ Σαμίου, με τον Υπουργό να απαντά: «Τθ=ι να πει κανείς για αυτούς τους ανθρώπους πλέον… μόνον μίσος έχουν μέσα στην ψυχή τους κρίμα».

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Άντζυ Σαμίου καταφέρεται εναντίον των πολιτικών της παρούσας κυβέρνησης, αφού έχει εκφράσει ανοιχτά την πολιτική και ιδεολογική της συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ.