Άντζελα Γκερέκου: «Πρέπει να την παρηγορήσω για τον απαρηγόρητο πόνο της»

Άντζελα Γκερέκου

Η τρυφερή ανάρτηση που μοιράστηκε η Άντζελα Γκερέκου στα social media.

Δύσκολη είναι η σημερινή ημέρα, 17η Νοεμβρίου για την Άντζελα Γκερέκου όπως φρόντισε η ίδια να μοιραστεί μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ο λόγος είναι η θλίψη που αισθάνεται η δημοφιλής ηθοποιός για στενό φιλικό της πρόσωπο.

Εξαιτίας της επιτυχημένης σειράς του MEGA, «Γη της Ελιάς» τα τελευταία δυο χρόνια η Άντζελα Γκερέκου βρίσκεται συχνά στη Μάνη για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Εκεί έχει έρθει πολύ κοντά με την Αθηνά Ανδρεάκου η οποία και έχασε απρόσμενα τον σύζυγο της όπως γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, τη νύχτα της Πέμπτης, η Άντζελα Γκερέκου έγραψε χαρακτηριστικά πως «το περασμένο χαρούμενο καλοκαίρι στην Μάνη με την αγαπημένη μου Μανιάτισα, Αθηνά Ανδρεάκου και όλη την αξιολάτρευτη παρέα της! Σήμερα πρέπει να την παρηγορήσω για τον απαρηγόρητο πόνο της. Την ξαφνική απώλεια του λεβέντη της. Η ζωή δεν σε ρωτάει….Όλη η Μάνη πενθεί».


«Σιωπή, Αγάπη και Προσευχή γενναία μου Αθηνά, για σένα, τον Δήμαρχο και όλη την οικογένεια σας. Καλό ταξίδι να έχει η ψυχούλα του στο φως και στην γαλήνη. Πίστη, Ελπίδα και Κουράγιο» συμπλήρωσε η ηθοποιός συνοδεύοντας την δημοσίευση με μια τρυφερή φωτογραφία πλάι στην καλή της φίλη.