Αντύπας για Βασίλη Καρρά: «Του έλεγα ότι θα το ξεπεράσει και να μην αγχώνεται»

Αντύπας

"Ο Βασίλης είναι εδώ, είναι παντού" δηλώνει ο Αντύπας.

​Για την απώλεια του Βασίλη Καρρά μίλησε ο Αντύπας στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και την δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στην μακρόχρονη τους φιλία όσο και στην τελευταία φορά που είδε στο νοσοκομείο τον αείμνηστο συνάδελφο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντύπας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τον γνώριζα πάρα πολλά χρόνια. Είχαμε συνεργαστεί, μιλούσαμε πολύ συχνά στο τηλέφωνο και μου έλεγε «το παλεύω, αδερφέ μου, το παλεύω». Του έλεγα ότι είναι δυνατός, ότι θα το ξεπεράσει και να μην αγχώνεται αλλά ήταν βαρύ χτύπημα και δεν τα κατάφερε. Τον είχα δει πριν από πέντε μήνες στο νοσοκομείο όπου μπαινόβγαινε, μιλούσαμε συνέχεια».

«Ήταν μπεσαλής, είχε λόγο, ήταν λεβέντης. Μαζί είχαμε ωραίο χιούμορ και με έλεγε πιτσιρίκο, γιατί είχαμε δυο χρόνια διαφορά, ήμουν μικρότερος. Είχε φοβερές ατάκες, ήταν γνήσιος καρντάσης».

«Η γυναίκα του και η κόρη του να προσευχηθούν, να κλάψουν, να θρηνήσουν τον άνθρωπο τους και να πορευτούν, γιατί ο Βασίλης είναι εδώ. Είναι παντού» συμπλήρωσε, με τρυφερότητα, ο Αντύπας για τον αείμνηστο συνάδελφο του λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του.