Αντύπας: Δέχθηκε πρωτοφανή επίθεση πάνω στην πίστα

Αντύπας

Ο Αντύπας δέχθηκε επίθεση στην πίστα από θαμώνα του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανίζεται.

Μία πρωτοφανή επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής ο Αντύπας. Ο λαϊκός τραγουδιστής βρισκόταν επί σκηνής, ερμηνεύοντας τη μεγάλη του επιτυχία «Είμαι στα χάι μου», όταν ένας άνδρας ανέβηκε στην πίστα και του επιτέθηκε.

Στο βίντεο της επίθεσης, που δημοσίευσε στο TikTok ο Κωνσταντίνος Ντρούλιας και κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται μία από τις κοπέλες που πωλούν λουλούδια στο νυχτερινό κέντρο να προσπαθεί μάταια να σταματήσει τον εξαγριωμένο θαμώνα.

@konstantinosdroulias Κατακριτέο γεγονός ‼️ Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα ο Αντυπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και Φοβερο ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ ‼️#antypas #bouzoukia #bouzoukianews #false ♬ πρωτότυπος ήχος – Κωνσταντίνος Δρούλιας

«Κατακριτέο γεγονός ‼️ Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα ο Αντυπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και Φοβερο ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ ‼️» έγραψε στο TikTok ο Κωνσταντίνος Ντρούλιας.