Άντρη Θεοδότου: «Ήταν δύσκολα οικονομικά, δεν τα βγάζαμε εύκολα πέρα»

Άντρη θεοδότου

"Με τον σύζυγο μου τσακωνόμαστε εύκολα"

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη παραχώρησε η ηθοποιός Άντρη Θεοδότου.

Η πρωταγωνίστρια του «Έλα στη θέση μου», στον Alpha, μίλησε μέσα σε όλα για τις δύσκολες οικονομικές περιόδους που βίωσε αλλά και τις αιτίες τσακωμού με τον σύζυγο της, Δημήτρη.

Έχεις περάσει περιόδους που δεν είχες καθόλου δουλειά κι έμεινες χωρίς χρήματα;

Ναι – αν και μόνο δύο καλοκαίρια έμεινα εκτός. Δεν είχε χτυπήσει τότε το τηλέφωνο και ήμουν άνεργη. Και μετά, την περίοδο που επέλεξα να αφοσιωθώ στο παιδί μου. Ήταν τότε που έκανα τη Διώνη μου, αλλά απείχα συνειδητά. Ήταν δύσκολα οικονομικά, δεν τα βγάζαμε εύκολα πέρα, αλλά ψυχολογικά ήμουν καλά γιατί ήμουν μητέρα και δεν μου έλειψε η δουλειά. Έκτοτε δουλεύω διαρκώς και ασταμάτητα.

«Με τον σύζυγο μου τσακωνόμαστε εύκολα» παραδέχθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Άντρη Θεοδότου. «Εγώ «ανάβω» με το παραμικρό, θυμώνω. Είμαι κυκλοθυμική. Δεν το κρατάω, αλλά θέλω τον χρόνο μου για να μου περάσει και μετά τα ξεχνάω όλα. Με τσαντίζει που ο Δημήτρης, όταν μιλάμε, με διακόπτει. Εγώ μπορώ να κάτσω να σε ακούσω όση ώρα θες, αλλά όταν πάω να μιλήσω με διακόπτει και τρελαίνομαι! Επίσης, είμαι μανιακή με τον χρόνο. Έχεις δει ποτέ γυναίκα να της λες ότι έχετε ραντεβού στις τρεις κι εκείνη να είναι έτοιμη και συνεπής στην ώρα της; Εγώ είμαι αυτή! Βαμμένη, φτιαγμένη, έτοιμη και περιμένω τον άντρα μου! Ο Δημήτρης, είναι με το πάσο του. Αργεί πολύ και με νευριάζει».

«Επίσης, είμαι σπάταλη. Ο άντρας μου με συγκρατεί κι αν τον πιάσει κι αυτόν η σπατάλη, μένουμε χωρίς λεφτά. Λέμε ας πούμε: «Θα πάμε στο τάδε εστιατόριο, γιατί το αξίζουμε κι εμείς μια φορά» και μπορεί να φύγουν 200 ευρώ. Την άλλη μέρα δεν έχουμε ούτε για γάλα. Εντάξει, γελάμε! Για βλακείες τσακωνόμαστε, αλλά λέμε «συγγνώμη». Είναι μεγάλο προτέρημα ένα ζευγάρι να ζητάει συγγνώμη, ο ένας από τον άλλον. Δεν κρατάμε εγωισμό. Αλλιώς, δεν θα μέναμε μαζί τόσα χρόνια. Έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον – κι ίσως βρεθήκαμε γι’ αυτό τον λόγο στη ζωή…»