Αντρέας Γεωργίου: Αποκαλύπτει για την πρώτη του συνάντηση με τον ΣΚΑΙ!

Αντρέας Γεωργίου

«Δεν το είδα σαν ρίσκο. Όταν είχα την πρώτη μου συνάντηση με το κανάλι…»

Ο Αντρέας Γεωργίου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τη Νιόβη Καραπιπέρη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την πρώτη του συνάντηση με τον ΣΚΑΙ, αλλά και για την απόφασή του να πάει τις “8 Λέξεις” στο κανάλι του Φαλήρου.

Σου αρέσει να ρισκάρεις; Και πώς ήρθε η επιλογή του ΣΚΑΙ;

Δεν το είδα σαν ρίσκο. Όταν είχα την πρώτη μου συνάντηση με το κανάλι, είδα ότι υπήρχε έντονη επιθυμία να ενισχυθεί η μυθοπλασία. Αισθάνθηκα, λοιπόν, ότι αν έκανα αυτό το βήμα μαζί με την ομάδα μου, θα βοηθούσαμε αυτή την προσπάθεια στο σύνολό της σε όλα τα κανάλια. Γιατί είναι ωραίο να υπάρχει ανταγωνισμός. Στα χρόνια της οικονομικής κρίσης μυθοπλασία δεν υπήρχε. Ξεκίνησε ξανά και με το Μπρούσκο κι αισθάνομαι περήφανος γι’ αυτό. Φέτος μιλάμε για πολλές σειρές, καινούργιες αλλά και γι’ αυτές που συνεχίζονται. Και νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου γιατί αισθάνομαι ότι βάλαμε κι εμείς το λιθαράκι μας.

Σε τρομάζει ο ανταγωνισμός;

Πάντα η φιλοσοφία μου είναι ότι ο πήχης πρέπει να ανεβαίνει. Δεν μπορώ να σου πω ότι τρομάζω και δεν το λέω αλαζονικά, επειδή αισθάνομαι ότι θα είμαστε οι πρώτοι. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Ο καθένας ας κάνει το καλύτερό του και η κρίση είναι στον κόσμο. Ότι αποφασίσει θα το σεβαστούμε.