Αντώνης Τσαπατάκης: «Oλες οι ημέρες με προσπάθεια είναι νικηφόρες»

Αντώνης Τσαπατάκης

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος" εξομολογήθηκε ο Αντώνης Τσαπατάκης.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας, με μια εκπληκτική εμφάνιση στην κολύμβηση, και έγραψε Ιστορία για ακόμα μία φορά.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών, ο Αντώνης Τσαπατάκης δεν κατόρθωσε να κρύψει τη χαρά του. «Όλα πήγαν καλά, η προετοιμασία όλου του χρόνου μάς έφερε αυτό το αποτέλεσμα και είμαι πολύ ευτυχισμένος. Με τη βοήθεια όλων των ανθρώπων που με στηρίζουν, είναι ακόμα μια χαρούμενη ημέρα, όπως και όλες οι άλλες που χαρακτηρίζονται από προσπάθεια, και αυτό τις κάνει νικηφόρες».

Για την επιτυχία του διακεκριμένου αθλητή, μάλιστα, έκανε ανάρτηση και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. «Πολλά συγχαρητήρια στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Αντώνη Τσαπατάκη. Μετά το χάλκινο στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μ. πρόσθιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Μαδέιρα, κάνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Ευχαριστούμε, Αντώνη! Μας κάνεις υπερήφανους!», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. Ο Αντώνης Τσαπατάκης, σχολιάζοντας την ανάρτηση στο Secret, ανέφερε «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τις ευχές τους και τα συγχαρητήρια που μου έστειλαν. Από τον πρωθυπουργό μέχρι και τον πιο απλό πολίτη αυτής της χώρας».