Αντώνης Κανάκης: «Για το Game of Love η γνώμη μου κατατέθηκε, αλλά…»

Αντώνης Κανάκης

«Θα προσπαθήσω να εξασφαλίσω τουλάχιστον αξιοπρέπεια στα προγράμματα που θα μεταδίδονται στη late night ζώνη…».

Ο Αντώνης Κανάκης έδωσε συνέντευξη στο Βήμα και το ένθετο Πολιτισμός, όπου μίλησε μεταξύ άλλων στην Ελένη Βουλτσίδου για τον ρόλο του στον ΑΝΤ1, αλλά και για το Game of Love.

[dfp_ads id=236982]

Με την ανανέωση του συμβολαίου σας αναλάβατε και επιτελικό ρόλο στη διαμόρφωση του προγράμματος του σταθμού. Είχατε πει πως είχατε ενδοιασμούς για την ανάληψη τέτοιας ευθύνης. Σήμερα είστε με περισσότερους;

Αυτό που έχω αναλάβει είναι η καλλιτεχνική επιμέλεια σε κάποιες περιπτώσεις που θα έχω άμεση εμπλοκή και η θετική συγκατάθεσή μου στις υπόλοιπες περιπτώσεις, αποκλειστικά για τη λεγόμενη late night ζώνη του σταθμού. Για τη ζώνη αυτή, θα προσπαθήσω όσο περνάει από το χέρι μου (είναι πολύ δύσκολο παράλληλα με τις δημιουργικές υποχρεώσεις μου προς το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο) να εξασφαλίσω τουλάχιστον αξιοπρέπεια στα προγράμματα που θα μεταδίδονται και απουσία θλιβερών και επικίνδυνων κοινωνικά τηλεοπτικών φαινομένων.

Το Game of Love το χαρακτηρίσατε γελοίο προϊόν. Ωστόσο είναι ένα προϊόν που παίζει στον ΑΝΤ1. Η κριτική δεν σημαίνει και “νίπτω τας χείρας”. Εκ της θέσεώς σας, σας ζητήθηκε η γνώμη σας; Πώς αλλιώς αντιδράσατε;

Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αν και δεν μεταδίδεται στη late night ζώνη, η γνώμη μου κατατέθηκε, αλλά θα μου επιτρέψετε, από σεβασμό στα εν οίκω, να μην αναφερθώ με λεπτομέρειες στο είδος των αντιδράσεών μου κτλ. Αυτό που έχει αξία να πούμε είναι πως και για τον ΑΝΤ1 αποτελεί μια σύντομη και όχι τόσο ευχάριστη παρένθεση η εκπομπή αυτή. Είπαμε και πριν ότι οι συνθήκες φέτος για τον ΑΝΤ1 ήταν συνθήκες μη κανονικότητας και αυτό έχει συνέπειες και τέτοιου είδους, δυστυχώς.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!