Αντώνης Καλομοιράκης: Το απίστευτο περιστατικό στα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς

Αντώνης Καλομοιράκης

"Ξαφνικά, ενώ περιμένω να ξεκινήσει η λήψη, σκάει δίπλα μου μία μοτοσικλέτα με δύο αστυνομικούς, ο ένας εκ των οποίων μάλιστα με τρομερή αμεσότητα με ρώτησε..." δήλωσε ο Αντώνης Καλομοιράκιης.

Στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη ο Αντώνης Καλομοιράκης και μίλησε για την συμμετοχή του στο Καφέ της Χαράς αλλά και το αστείο περιστατικό που του έτυχε.

Συμμετείχες στο «Καφέ της Χαράς». Θα μοιραστείς μαζί μας μια αστεία στιγμή από τα γυρίσματα;

Τον χειμώνα κάναμε μια σκηνή έξω απ’ την εκκλησία και ήμασταν μαζεμένοι όλο το χωριό, ας πούμε. Εγώ ήμουν πιο μακριά απ’ τους υπόλοιπους ηθοποιούς γιατί θα έμπαινα στο πλάνο. Ξαφνικά, ενώ περιμένω να ξεκινήσει η λήψη, σκάει δίπλα μου μία μοτοσικλέτα με δύο αστυνομικούς, ο ένας εκ των οποίων μάλιστα με τρομερή αμεσότητα με ρώτησε το καταπληκτικό «Τι γίνεται; Πώς πάει;», νομίζοντας ότι ήμουν πραγματικός αστυνομικός. Τους εξήγησα ότι κάνουμε γύρισμα και εκεί έπεσε τρελό γέλιο.

Πώς νιώθεις που στη σειρά συνεργάστηκες με κάποια από τα πιο μεγάλα ονόματα ηθοποιών; Τι κέρδισες από εκείνους;

Κέρδισα ουσιαστικά πράγματα! Έναν πλουσιότερο εσωτερικό κόσμο. Κέρδισα το να προχωράω στη δουλειά «μαθητεύοντας» δίπλα σε πολύ σημαντικούς επαγγελματίες του χώρου. Κέρδισα αληθινές φιλίες. Τι να σου πω; Είμαι τρομερά ευγνώμων! Γιατί αυτά είναι που μένουν πραγματικά. Τα υπόλοιπα είναι φαντάσματα.