Ανθή Βούλγαρη: Το συγκινητικό μήνυμα λίγο πριν το χειρουργείο

Ανθή Βούλγαρη

"Έμεινε σχεδόν μια εβδομάδα..."

Πριν λίγο καιρό η Ανθή Βούλγαρη είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο όπου βρισκόταν, χωρίς ωστόσο κανείς να αποκαλύπτει τι της έχει συμβεί. Η ίδια, αργότερα, μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Facebook αποκάλυψε πως είχε στις αρχές Αυγούστου μια κρίση επιληψίας και οι γιατροί στο νοσοκομείο διέγνωσαν πως έχει έναν καλοήθη όγκο στο κεφάλι.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ανθής Βούλγαρη στην Κατερίνα Καινούργιου

[dfp_ads id=236982]

Λίγες μέρες πριν το κρίσιμο χειρουργείο, η Ανθή Βούλγαρη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram την ώρα της γυμναστικής και έγραψε τα εξής:

«Καλημέρα! Έμεινε σχεδόν μια εβδομάδα μέχρι το χειρουργείο. Οι γιατροί και οι γυμναστές λένε πως η ανάρρωση είναι πιο εύκολη όταν ο οργανισμός είναι δυνατός και το σώμα γυμνασμένο. Πόδια σήμερα λοιπόν με μια άσκηση δυνατή χωρίς να ανεβάζει πάνω από 110 παλμούς. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον .. ❤️️❤️️❤️️».

Καλημέρα! Έμεινε σχεδόν μια εβδομαδα μέχρι το χειρουργείο. Οι γιατροί και οι γυμναστές λένε πως η ανάρρωση ειναι πιο εύκολη οταν ο οργανισμός ειναι δυνατός και το σώμα γυμνασμένο. Πόδια σημερα λοιπόν με μια άσκηση δυνατή χωρίς να ανεβάζει πάνω απο 110 παλμούς.. Σας Ευχαριστω όλους για το ενδιαφέρον .. ❤️️❤️️❤️️ #mondaymotivation #live_love_laugh #stayhealthy #staystrong #havefaith #nevergiveup #fitgirl @panospantios

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Voulgari (@anthi83v) στις