Αντελίνα Βαρθακούρη: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου με τον Χάρη Βαρθακούρη – «Στις φλέβες κυλά το ίδιο αίμα»

Αντελίνα Βαρθακούρη

Όσα έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Επέτειο γάμου έχουν η Αντελίνα Βαρθακούρη κι ο Χάρης Βαρθακούρης κι η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση, κάνοντας το διαδίκτυο να «λιώσει» με το κείμενό της για το πόσο δεμένοι είναι με το πέρασμα των χρόνων.

«15/12/2013 δεύτερος γάμος, ο θρησκευτικός! Στον πρώτο γάμο, τον πολιτικό, ήμασταν δυο νέα παιδιά, λίγο σαστισμένα γιατί ακόμα μαθαίναμε ο ένας τον άλλον, εγώ με τη Μελωδία στην κοιλιά και με πολλά όνειρα… και βάρκα την ελπίδα. Τρία χρόνια μετά ήρθε ο θρησκευτικός γάμος, μια κρύα βραδιά του χειμώνα. Τόσες αναμνήσεις, προσωπικές, πολύ προσωπικές που θέλω να τις κρατήσω για σένα και για μένα. Αυτά όμως που δεν θα ξεχάσω ποτέ μου όσο κι αν μεγαλώσω και γεράσω, είναι τα εξής: Εσένα να φιλάς συγκινημένος το χέρι του πατέρα μου ενώ με παρέδιδε σε σένα…τόσο ιερή στιγμή που στάθηκα να σε κοιτώ.

Την ώρα του μυστηρίου που κάποιος σου μίλησε στο αυτί και ζήτησες να σταματήσει γιατί ήθελες να ακούσεις τα λόγια του ιερέα κι εκεί άρχισα να σκέφτομαι πόσο σε άλλαξα σιγά-σιγά και πόσο άλλαξες εσύ εμένα… και τέλος τον χορό μας. Ξαφνικά σαν να μην υπήρχε κανείς, πάγωσε ο χρόνος, σταμάτησαν να με πονούν τα τακούνια, να με σφίγγει το νυφικό, να με βαραίνει η ουρά…κοιταχτήκαμε στα μάτια και είπαμε μαζί: ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΑΜΕ! Θυμάσαι;

Φτάσαμε στο σήμερα και μόλις έκλεισες το τηλέφωνο με κάποιον που μιλούσες κι έπιασες τον εαυτό σου να μιλάς σαν κι εμένα 😃 Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτομαι σαν κι εσένα.
Ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ. Τώρα πλέον στις φλέβες νομίζω κυλά το ίδιο αίμα, έχουμε την ίδια αναπνοή, εξαιρετικά γνώριμο το άγγιγμα μας. Αυτή είναι η αξία της ζωής. Να παλεύεις, να προχωράς στο άγνωστο, να γονατίζεις και να μην κουράζεσαι να σηκώνεσαι ξανά, να κάνεις λάθη, να συγχωρείς…το να αγαπάς θέλει κόπο… αλλά αξίζει τον κόπο!

Σε μια τόσο δύσκολη κοινωνία που ζούμε, στο μοναδικό λιμάνι που αξίζει τον κόπο να δίνουμε ευκαιρίες και να προφυλάσσουμε είναι η οικογένειά μας!
Σ’ αγαπάω όσο τίποτα…είσαι ο άνθρωπος μου…σ’ ευχαριστώ!❤️❤️❤️