Αννίτα Κούλη: «Πάθαινα κρίσεις πανικού σοβαρές, λιποθυμούσα, ένιωθα ότι θα πεθάνω»

Αννίτα Κούλη

"Έβγαινα σε λάθος στάσεις στο μετρό, λιποθυμούσα στα κλαμπ, στις εκκλησίες ή στην Ερμού τα Χριστούγεννα που γινόταν χαμός" εξομολογήθηκε η Αννίτα Κούλη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αννίτα Κούλη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή τον θεατρικό μονόλογο τον οποίο παρουσιάζει αυτή την περίοδο. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία, τα μαθήματα που ανακάλυψε για την προσωπικότητα της και τις κρίσεις πανικού.

Έχετε κάνει ψυχοθεραπεία;

Έχω κάνει, ναι.

Το μεγαλύτερο μάθημα που ανακαλύψατε για εσάς ποιο ήταν;

Δοκιμάστηκα πάρα πολύ με την αρρώστια του μπαμπά μου για επτά χρόνια γιατί είχε άνοια. Νομίζω ότι αυτό που μπορεί να εξελίξει έναν άνθρωπο είναι η φροντίδα, η προσφορά είναι που μας κάνει ανθρώπους.

Αντιμέτωπη με κρίσεις πανικού έχετε έρθει;

Είχα ένα θέμα μέχρι τα 27 – 28 μου γι’ αυτό και έκανα ψυχοθεραπεία. Κάπως το έλυσα. Πάθαινα κρίσεις πανικού σοβαρές, λιποθυμούσα. Ένιωθα ότι μου κόβεται η ανάσα, ότι θα πεθάνω. Έβγαινα σε λάθος στάσεις στο μετρό, λιποθυμούσα στα κλαμπ, στις εκκλησίες ή στην Ερμού τα Χριστούγεννα που γινόταν χαμός. Το έλυσα όμως εν μέρει σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Παρόλα αυτά όμως αν βρεθώ σε μια πολύ μεγάλη πρεμιέρα, που μου συνέβη πρόσφατα, για να πάρω το εισιτήριο έπρεπε να περάσω από 25 κάμερες και σηκώθηκα και έφυγα. Δεν με τρομάζει πια ο πολύς κόσμος αλλά δεν μου είναι ευχάριστο.