Άννα Βίσση στην κηδεία της Γιώτας Γιάννα: «Έζησε μια ζωή γεμάτη, χαίρομαι που συναντηθήκαμε»

Άννα Βίσση

Οι δύο τραγουδίστριες είχαν συνεργαστεί το 2019 στο ντουέτο με τίτλο "Όσοι αγαπάνε δεν πεθαίνουνε" αλλά και σε live εμφανίσεις.

Στην κηδεία της Γιώτας Γιάννα στο Κοιμητήριο της Καισαριανής παραβρέθηκε η Άννα Βίσση. Η σπουδαία ερμηνεύτρια θέλησε να πει το δικό της τελευταίο αντίο στη συνάδελφό της, που «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης 5/7 σε ηλικία 95 ετών.

«Τη θαυμάσαμε γι’ αυτό που είναι σαν άτομο. Θέλω να πω ότι έζησε μια ζωή γεμάτη, μεγάλη, γεμάτη τραγούδια, μουσική και πάρα πολλούς φίλους που τη λάτρεψαν και θα τη λατρεύουν για πάντα. Χαίρομαι που συναντηθήκαμε σε αυτή τη ζωή και τραγουδήσαμε παρέα, ένα τραγούδι που σήμερα παίρνει σάρκα και οστά», δήλωσε συγκινημένη στους δημοσιογράφους η Άννα Βίσση.

Άννα Βίσση

Σημειώνεται πως η Άννα Βίσση και η Γιώτα Γιάννα είχαν συνεργαστεί καλλιτεχνικά το 2019 στο ντουέτο με τίτλο «Όσοι αγαπάνε δεν πεθαίνουνε», σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, ενώ η εκλιπούσα ερμηνεύτρια ακολούθησε την Άννα Βίσση την ίδια τόσο στην καλοκαιρινή της περιοδεία όσο και στις εμφανίσεις της στο Hotel Ermou και το Barbarella Live Stage (Θεσσαλονίκη).

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος