Η Άννα Βερούλη και ο σύζυγος της Νίκος Μιχαλόπουλος μιλούν για όσα τους κρατούν 25 χρόνια μαζί

Άννα Βερούλη

«Υπήρξα μεγάλος της θαυμαστής.»

Η Άννα Βερούλη και ο σύζυγος της Νίκος Μιχαλόπουλος μίλησαν στο Ooh la la για όσα τους ενώνουν 25 χρόνια τώρα, αλλά και πως περνούν τον κοινό τους χρόνο μαζί.

[dfp_ads id=236982]

«Υπήρξα μεγάλος της θαυμαστής. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό στο ζευγάρι να υπάρχει θαυμασμός, δηλαδή να θαυμάζει ο ένας τον άλλον. Υπήρξα θαυμαστής λόγω την αθλητικών της κατορθωμάτων και αυτή ήταν και ο λόγος που ξεκίνησα να κάνω αθλητισμό, για εμένα ήταν πολύ σημαντικό. Όταν την γνώρισα βέβαια την Άννα, κατάλαβα ότι ήταν πιο σημαντικός άνθρωπος, από ότι ήταν σημαντική αθλήτρια», αναφέρει ο Νίκος Μιχαλόπουλος, ενώ η Άννα Βερούλη εκμυστηρεύεται πως: «Δεν μου λείπει καθόλου ο πρωταθλητισμός. Δεν το θέλω πια, ούτε το σφίξιμο στο στομάχι, ούτε το σφίξιμο στον λαιμό. Είμαι τεμπέλα, δεν γυμνάζομαι.»

Πως περνούν τον κοινό ελεύθερο τους χρόνο; «Τα τελευταία 25 χρόνια που είμαστε μαζί, νομίζω ότι έχουμε γυρίσει σχεδόν όλο τον κόσμο. Είμαστε μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση, γιατί σύμφωνα με τις γνώμες των πολλών είχαμε ίσως όλες τις προϋποθέσεις για να μην πετύχει η σχέση μας, αλλά αποδείξαμε ακριβώς το αντίθετο.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!