Άννα Μονογιού: «Με τον Γιώργο Κιμούλη είμαστε φίλοι και είναι άψογη η συνεργασία μας»

Άννα Μονογιού

"Είναι ένας σπουδαίος δάσκαλος" τονίζει η Άννα Μονογιού.

Με αφορμή την θεατρική συνύπαρξη με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε η Άννα Μονογιού στη Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η συνάντηση», η οποία παρουσιάζεται αρχικά στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια θα κατέβει στην Αθήνα, αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον γνωστό καλλιτέχνη καθώς και

Ειδικότερα, η Άννα Μονογιού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον Γιώργο Κιμούλη είμαστε φίλοι και δεν είναι οι πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε. Είχα την τύχη να με επιλέξει για τον ρόλο της Νίνας στην πρόσφατη ταινία του, στον «Γλάρο» του Άντον Τσέχοφ. Και η συνεργασία μας τόσο στην ταινία όσο και στην παράσταση ήταν και η νέα άψογη. Είναι ένας σπουδαίος δάσκαλος».

Επίσης, όπως τονίζει στη συνέντευξη, η δημοφιλής ηθοποιός θέτει σε όλες τις συνεργασίες κάποια συγκεκριμένα κριτήρια. «Το πρωταρχικό είναι οι άνθρωποι που την απαρτίζουν. Θέλω να νιώθω ήρεμη και ασφαλής. Σε καλλιτεχνικό επίπεδο, με ενδιαφέρει το έργο, φυσικά, καθώς και οι προκλήσεις που μπορεί να έχει ο ρόλος. Θα προτιμούσα να αναμετριέμαι κάθε φορά με κάτι καινούργιο, με υποκριτικά στοιχεία, δηλαδή, που δεν έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν».

«Ο ηθοποιός γελάει, κλαίει ή αδιαφορεί μέσα στο πλαίσιο του ρόλου. Το συναίσθημα και η αντίδραση είναι κάτι που καταφέρνει ή όχι να τα προκαλέσει στον θεατή. Η «Συνάντηση» προκαλεί και ειλικρινές γέλιο (όχι χαχανητό) και δάκρυ, όπως μας έλεγε χθες ένας φίλος που είδε την παράσταση» συμπλήρωσε, επίσης, η Άννα Μονογιού.