Άννα-Μαρία Βέλλη: Αποσύρει τις δωρεές της στην Κιβωτό του Κόσμου

"Δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να στηρίξουμε οργανισμό που έστω και ως υπόνοια αυτή τη στιγμή δέχεται τέτοιες καταγγελίες" αναφέρει η Άννα-Μαρία Βέλλη

Η Άννα-Μαρία Βέλλη, στον απόηχο των καταγγελιών που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο 24ωρο για την Κιβωτό του Κόσμου, αποφάσισε να αποσύρει τη δωρεά που σκόπευε να πραγματοποιήσει στη συγκεκριμένη ΜΚΟ.

Η διάσημη Instagramer και Youtuber είχε αναλάβει τη διοργάνωση ενός μεγάλου bazaar με προϊόντα ένδυσης και υπόδησης, τα έσοδα του οποίου θα προορίζονταν για την Κιβωτό του Κόσμου. Στην προσπάθεια συμμετείχαν επίσης οι YouTubers Μικρή Ολλανδέζα και Fosbloque.

Η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε γνωστό νωρίτερα μέσα από τα social media ότι αποσύρει την εν λόγω δωρεά και πως τα έσοδα θα διατεθούν σε άλλο φιλανθρωπικό οργανισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της: 

«Μετά από συνεχείς αναφορές τις τελευταίες μέρες σε περιστατικά κακοποίησης από την Κιβωτό του Κόσμου, επιλέγουμε να αποσύρουμε τη δωρεά μας από τα έσοδα του μπαζάρ γιατί δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να στηρίξουμε οργανισμό που έστω και ως υπόνοια αυτή τη στιγμή δέχεται τέτοιες καταγγελίες. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το που θα διαθέσουμε τελικά τα έσοδα και φυσικά είμαστε ανοιχτοί να μας προτείνετε οργανισμούς που γνωρίζετε πως ίσως έχουν ανάγκη».

Άννα Μαρία Βέλλη

Άννα Μαρία Βέλλη

Νωρίτερα σήμερα, τόσο ο ηθοποιός-συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας όσο και η Ρούλα Κορομηλά εξέφρασαν την έντονη απογοήτευσή τους μετά τις δυσάρεστες αυτές εξελίξεις γύρω από την Κιβωτό του Κόσμου.