Άννα Μαρία Ηλιάδου: Από το GNTM… πρωταγωνίστρια σε νέο σίριαλ

Άννα Μαρία Ηλιάδου

Στα βαθιά νερά της υποκριτικής θα κολυμπήσει η Άννα Μαρία Ηλιάδου!

Μπορεί η Άννα Μαρία Ηλιάδου να ξεχώρισε για τις εντυπωσιακές της αναλογίες και να κέρδισε, κατά το ήμισυ, την πρώτη θέση στο GNTM αλλά τώρα φαίνεται πως το νεαρό μοντέλο επιθυμεί να δοκιμάσει και σε άλλους χώρους τις δυνάμεις της.

Έτσι, σειρά για την Άννα Μαρία Ηλιάδου έχει η υποκριτική! Κάτι που έκανε άλλωστε και η έτερη νικήτρια του ίδιου GNTM, Κάτια Ταραμπάνκο, με τη συμμετοχή της στην κινηματογραφική ταινία του Μάρκου Σεφερλή, «Χαλβάη 5 – 0».

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου αποφάσισε όμως, ή ορθότερα επιλέχθηκε, να έρθει πολύ σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΪ που φέρει τον τίτλο «Άγρια Γη» και πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, η Ζέτα Δούκα, ο Στέφανος Μιχαήλ και η Παναγιώτα Βιτετζάκη.

Σύμφωνα με την ιστορία του σίριαλ, δε, ένας άντρας επιστρέφει στη γη που γεννήθηκε και που έζησε, στη γη που ήταν δική του αλλά δεν του ανήκει πια. Μυρίζει το χώμα, το νιώθει εύφορο και βαρύ στα δάχτυλά του, όπως και πριν χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δυο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντας τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα. Ο Άρης πολεμά και επιβιώνει αλλά ποτέ δεν ξεχνά, τι του στέρησαν.