Άννα Κυριακού: Αποχαιρετά συγκινημένη τη Μίνα Αδαμάκη

Άννα Κυριακού

"Πίστευα ότι θα το ξεπεράσεις και θα είναι ένα ψέμα η αρρώστια σου. Γλυκιά μου Μίνα, καλό ταξίδι και φωτεινό" αναφέρει η Άννα Κυριακού

Η Άννα Κυριάκου αποχαιρέτησε τη Μίνα Αδαμάκη, μετά τον θάνατο της τελευταίας σε ηλικία 78 ετών ύστερα από μάχη με τον καρκίνο. Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί για τρία χρόνια στην τηλεοπτική σειρά «Τρεις Χάριτες» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα “Espresso” και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα η Άννα Κυριακού αποχαιρέτησε συγκλονισμένη τη Μίνα Αδαμάκη, λέγοντας: «Γλυκύτατή μου Μίνα. Πίστευα ότι θα το ξεπεράσεις και θα είναι ένα ψέμα η αρρώστια σου. Μάθαινα νέα σου. Ταλαιπωρήθηκες, γλυκό μου και καλόκαρδο κορίτσι. Ό,τι και να πω εγώ για εσένα είναι πολύ λίγο μπροστά στην καλοσύνη που εξέπεμπες».

«Περάσαμε μαζί τρία ολόκληρα χρόνια με παρασκήνια που όμοιά τους δεν είχα ξαναπεράσει με άλλους συναδέλφους. Πόσα γέλια, πόσες αγκαλιές, πόσες υπέροχες στιγμές μαζί. Γλυκιά μου Μίνα, καλό ταξίδι και φωτεινό. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά, στο μυαλό και στις αναμνήσεις μου» κατέληξε στο μήνυμά της η κυρία Κυριακού.