Άννα Κουτσαφτίκη: «Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα, δεν ξέραμε πως θα πάει»

Άννα Κουτσαφτίκη

Όσα ανέφερε η Άννα Κουτσαφτίκη σε συνέντευξή της.

Στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου μίλησε η Άννα Κουτσαφτίκη για την επιτυχία της σειράς Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα.

Από τα μέσα της σεζόν και για πολύ καιρό βλέπαμε τρία επεισόδια «Μουρμούρας» την εβδομάδα. Σε άγχωσε αυτή η εξέλιξη;

Ήταν ένα στοίχημα μεγάλο για εμάς, δεν ξέραμε πως θα πάει για να είμαι ειλικρινής. Όμως η σειρά απέδειξε ότι είναι εξαιρετικά αγαπητή στον κόσμο και ομολογώ ότι τα πήγαμε πολύ καλά. ‘Εχουμε ένα σταθερό κοινό που μας προτιμά και μας δείχνει την αγάπη του.

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, τα προγράμματα διαφορετικού περιεχομένου, οπότε η σταθερότητα της σειράς είναι σημαντική για εσάς.

Είναι μια τεράστια επιβράβευση για εμάς αυτό που ζούμε και τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει η σειρά. Η κατάσταση στην τηλεόραση έχει αλλάξει, τα ριάλιτι μονοπωλούν το ενδιαφέρον, όμως η μυθοπλασία συνεχίζει να έχει δυναμική παρουσία. Και αν με ρωτάς πρέπει να έχει τόσο σημαντική παρουσία.

Έχεις άγχος για τον ανταγωνισμό;

Ναι, φυσικά, μην ξεχνάμε ότι η σειρά διανύει την 8η σεζόν. Οπότε είχαμε κι άγχος και λόγω ανταγωνισμού το αν θα συνεχίσει ο κόσμος να αγκαλιάζει την δουλειά μας. Όμως, η χαρά είναι μεγάλη που το κοινό μας προτιμά.