Άννα Κουρή: «Παράδοξο που βλέπουμε τους ίδιους ηθοποιούς να παίζουν σε 2, 3 σίριαλ συγχρόνως»

Άννα Κουρή

"Οι ηθοποιοί καλά κάνουν και δέχονται, γιατί δεν τους παίρνει να αρνούνται δουλειές, οι παραγωγοί όμως;" αναρωτήθηκε η Άννα Κουρή.

Η Άννα Κουρή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την άνθιση της ελληνικής μυθοπλασίας, αλλά και το γεγονός ότι ορισμένοι ηθοποιοί παίζουν ταυτόχρονα σε 2, 3 σίριαλ σε αντίθεση με άλλους που μένουν εκτός.

Πώς σας φαίνεται το γεγονός ότι μετά από αρκετά χρόνια, υπάρχει μεγάλη άνθιση στη μυθοπλασία;

Καλύτερα να γίνονται πολλά σίριαλ παρά ελάχιστα, με τα καλά και τα κακά του. Τα θετικά είναι ότι υπάρχει περισσότερη δουλειά για τους ηθοποιούς, που τα τελευταία χρόνια περάσανε δύσκολους καιρούς και μεγαλύτερος ανταγωνισμός, ειδικά όταν σίριαλ με ποιοτικά χαρακτηριστικά κάνουν επιτυχία, οπότε τα επόμενα πρέπει να ξεκινάνε από το ίδιο επίπεδο και πάνω. Το αρνητικό είναι ότι ο τηλεθεατής πρέπει να επιλέξει να δει 3- 4 διότι δεν του φτάνει ο χρόνος. Παράδοξο και στενάχωρο είναι επίσης που βλέπουμε τους ίδιους ηθοποιούς να παίζουν σε 2-3 σίριαλ συγχρόνως, ενώ άλλοι εξίσου ταλαντούχοι κάθονται σπίτι τους. Οι ηθοποιοί καλά κάνουν και δέχονται, γιατί δεν τους παίρνει να αρνούνται δουλειές, οι παραγωγοί όμως;

Φωτογραφία NDP