Άννα Κουρή: «Μου κάνει εντύπωση που πάντα το ρωτάτε, αναρωτιέμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά με εμένα»

Άννα Κουρή

"Δε το έχω μετανιώσει παρ’ όλο που αγαπάω πολύ τα παιδιά, γι’ αυτό και έχω εξαιρετικές σχέσεις με τα παιδιά των φίλων μου" είπε η Άννα Κουρή.

Η Άννα Κουρή έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θοεδώρου και μεταξύ άλλων μίλησε για το γάμο της και το λόγο που δεν θέλησε να κάνει παιδί.

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σας;

Ο έρωτας είναι ένα πολύ έντονο συναίσθημα που σε κάνει να χάνεις τον εαυτό σου. Όταν είναι αμοιβαίο είναι μαγεία, πετάς στα σύννεφα. Αν όχι, γίνεται βασανιστικό. Ευτυχώς είχα υποσυνείδητα μια δικλείδα ασφαλείας που μόλις ένιωθα ότι ο άλλος μπορεί να απομακρυνθεί, έφευγα πρώτη. Ίσως γιατί με γοητεύει πολύ όταν ο άλλος είναι ερωτευμένος και τα δίνει όλα, οπότε όταν του περνάει ξενερώνω. Θεωρώ πια ότι το οξυγόνο στη ζωή μου είναι η αγάπη, είτε είναι με τον άντρα μου, είτε με την οικογένειά μου, είτε με τους φίλους μου .

Πώς καταφέρατε με τον σύζυγό σας να κρατήσετε ζωντανή την αγάπη σας;

Είμαστε πολλά χρόνια μαζί από πολύ νέοι, δεν συμφωνούσαμε πάντα, ούτε είχαμε πάντα τα ίδια θέλω. Αλλά σεβόμαστε την άποψη του καθενός χωρίς να προσπαθεί να αλλάξει ο ένας τον άλλον. Η αλήθεια είναι ότι συμφωνούμε σε πολλά πράγματα της καθημερινότητας, διασκεδάζουμε με τα ίδια πράγματα και έχουμε πολλά κοινά ενδιαφέροντα τα οποία μοιραζόμαστε. Αλλιώς δίνουμε ο ένας στον άλλον τον χώρο να κάνει αυτό που επιθυμεί.

Σας λείπει σήμερα ένα παιδί;

Μου κάνει εντύπωση που πάντα στις συνεντεύξεις με ρωτάτε αν μου λείπει που δεν έχω κάνει παιδί σε σημείο που άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά με μένα. Ευτυχώς που είδα γύρω μου αρκετούς ανθρώπους που όπως εγώ δεν θέλαμε παιδιά και καθησυχάστηκα (γέλια). Δε το έχω μετανιώσει παρ’ όλο που αγαπάω πολύ τα παιδιά, γι’ αυτό και έχω εξαιρετικές σχέσεις με τα παιδιά των φίλων μου.