Άννα Κουρή: «Η προσωπική μου ζωή δεν έκρυβε κάτι κουτσομπολίστικο»

Άννα Κουρή

"Δεν ήταν στην νοοτροπία μου να την προβάλω" δηλώνει η Άννα Κουρή.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Άννα Κουρή στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο με αφορμή την θεατρική της επάνοδο πλάι στη Μιμή Ντενίση. Μεταξύ άλλων, ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και φρόντισε να μην απασχολήσει ποτέ τα ΜΜΕ με την προσωπική της ζωή.

Πώς καταφέρατε και κρατήσατε την προσωπική σας ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας;

Η προσωπική μου ζωή έμεινε μακριά από τα φώτα, γιατί δεν έκρυβε κάτι κουτσομπολίστικο που θα ενδιέφερε τον κόσμο από τη μια και από τη άλλη δεν ήταν στην νοοτροπία μου να την προβάλω.

Υπήρξε στιγμή που ο γάμος σας πέρασε κρίση; Και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε;

Όπως σας είπα, τα προσωπικά μου δεν τα μοιράζομαι. Για να μην με πείτε μυστικοπαθή, μπορώ να σας πω ότι οποία διαφωνία έτυχε να έχω με τον σύζυγό μου, δεν αφορούσε τη σχέση μου, άρα δεν την επηρέασε.

Υπάρχει κάποιο μυστικό για το πώς κρατιέται ένας γάμος ζωντανός για πάντα;

Αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός και την χρονική στιγμή που διανύει κάθε σχέση. Πάνω απ’ όλα για να έχει διάρκεια και αρμονία ένας γάμος, θέλει ελευθερία. Δεν πρέπει κανείς από τους δυο να νιώθει καταπίεση. Με αλλά λόγια, να σέβεσαι τον άλλον σαν προσωπικότητα. Βέβαια πρέπει ένα μεγάλο μέρος των αναγκών του ζευγαριού να συμβαδίζει.

Πηγή εικόνας: NDP Photo