Άννα Φόνσου: Το πρώτο μήνυμα μετά την έξωση από την πολυκατοικία – «Δεν το έβαλα κάτω»

Άννα Φόνσου

"Με κάνει να φαντάζομαι ότι κινούμαι σε ένα σκηνικό ενός έργου που κάποτε θα τελειώσει και θα βρεθώ πίσω στο σπίτι μου να ξεκουραστώ", γράφει μεταξύ άλλων η σπουδαία ηθοποιός.

Η Άννα Φόνσου μοιράστηκε πρόσφατα την περιπέτεια με την έξωση που υπέστη η ίδια αλλά και οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει, όταν τεχνικοί εντόπισαν μία σοβαρότατη υδραυλική βλάβη στο κτήριο επί της οδού Δημοκρίτου στο Κολωνάκι.

Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση μέσω της επίσημης σελίδας «Το Σπίτι του Ηθοποιού» στο Instagram, η σπουδαία ηθοποιός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το διαμέρισμά της, αναζητώντας στέγη αλλού για άγνωστο προς το παρόν χρονικό διάστημα.

Η ιδρύτρια του φιλανθρωπικού οργανισμού μετακόμισε προσωρινά στους χώρους της δικής της δομής και επανήλθε σήμερα με νέο μήνυμα προς τους διαδικτυακούς της φίλους, ενημερώνοντάς τους για την κατάστασή της.

«Φίλοι μου ❤️ Μετά από αυτό που συνέβη στην πολυκατοικία μας, δεν το έβαλα κάτω… Βρήκα στη Σόλωνος ένα σπίτι και επειδή στα δύσκολά μου πάντα επιδιώκω να δημιουργώ, έτσι και τώρα έφτιαξα το Κουκλόσπιτο της Άννας. Σαν σκηνοθέτης που είμαι και σκηνογράφος ελπίζω να τα κατάφερα και να σας αρέσει το αποτέλεσμα. Εξάλλου με κάνει να φαντάζομαι ότι κινούμαι σε ένα σκηνικό ενός έργου που κάποτε θα τελειώσει και θα βρεθώ πίσω στο σπίτι μου να ξεκουραστώ. Σας φιλώ», γράφει η Άννα Φόνσου.