Άννα Φόνσου: «Ο Γιώργος Μαρίνος έκοψε όλες τις σχέσεις με εμάς, δεν τον ξανά ενόχλησα ποτέ»

"Μου είπε ότι θέλει να ζήσει τη ζωή του" ομολογεί η Άννα Φόνσου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Φόνσου στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιαννού. Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στις απώλειες αγαπημένων της προσώπων καθώς και την παύση της επικοινωνίας με τον Γιώργο Μαρίνο.

Έχετε βιώσει πολλές απώλειες συναδέλφων, φίλων και αγαπημένων σας ανθρώπων. Τι είναι αυτό που σας δίνει δύναμη να τις ξεπεράσετε;

Σήμερα που μιλάμε, έχασα ένα πάρα πολύ αγαπημένο μου άνθρωπο. Έναν άντρα που έπαιξε τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Έχω μεγάλο πόνο. Είχαμε μιλήσει πολύ πρόσφατα και «έφυγε» χτες ξαφνικά. Τη δύναμη για να μπορώ να σου μιλάω τώρα, την έχω βρει από αυτόν. Κάθε φορά νομίζω ότι βρίσκω τη δύναμη από τον ίδιο τον άνθρωπο που χάνω. Έχω χάσει πολλούς αγαπημένους μου, δεν ξέρω πραγματικά αν μπορώ να αντέξω άλλες απώλειες.

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι είστε μια μεγάλη σταρ;

Δεν έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου σταρ. Επειδή έχω κάνει παρέα με την Αλίκη, την Καρέζη και τη Ζωή Λάσκαρη ξέρω πως είχαν τελείως διαφορετική ζωή από εμένα. Εγώ μπαίνω στο μετρό, δεν βάφομαι καθόλου το πρωί, βρίσκεις τον αριθμό μου στον τηλεφωνικό κατάλογο, πάω σε ταβερνάκια στην Αχαρνών. Δεν έκανα ποτέ τη ζωής μιας σταρ.

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν στο «Σπίτι του Ηθοποιού» και έκτοτε δεν γνωρίζουμε τι κάνει. Είχατε κάποια επαφή μαζί του;

Από τη μέρα που ο Γιώργος Μαρίνος με ευχαρίστησε για ό,τι έχω κάνει για εκείνον και μου είπε ότι θέλει να ζήσει τη ζωή του, όπως εκείνος επιθυμεί κόβοντας όλες τις σχέσεις που είχε με εμάς, δεν τον ξανά ενόχλησα ποτέ. Ωστόσο έχω μια μανικιουρίστα η οποία πηγαίνει και σε εκείνον, οπότε είναι πολύ καλά.