Άννα Αμανατίδου: Σε πελάγη ευτυχίας το γνωστό μοντέλο

Άννα Αμανατίδου

«Με διεκδίκησε, με κέρδισε και ζούμε τον απόλυτο έρωτα», λέει η Άννα Αμανατίδου.

Η Άννα Αμανατίδου πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το γνωστό μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστό από την συμμετοχή της στο GNTM, είναι ζευγάρι με τον Βασίλη Χατζηδίπα και ζουν τον απόλυτο έρωτα, όπως δηλώνει η ίδια αποκλειστικά στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη.

«Είμαστε πολύ καλά μαζί. Είναι πολύ προστατευτικός, νιώθω ασφάλεια μαζί του και μου βγάζει ωραία συναισθήματα. Μακάρι όλα να είναι καλά και να είμαστε μαζί», λέει η Άννα Αμανατίδου.

Αν και γνωρίζονταν πολλά χρόνια, δεν είχε συμβεί κάτι μεταξύ τους, ωστόσο τον τελευταίο καιρό ήρθαν πιο κοντά και ο Βασίλης, ως γνήσιος τζέντλεμαν, την πολιόρκησε και κατάφερε να της κλέψει την καρδιά. «Τον ξέρω χρόνια, αλλά τώρα ήρθαμε πιο κοντά. Είμαστε πολύ καλά μαζί, ταιριάξαμε. Με κυνήγησε, με διεκδίκησε και με κέρδισε», είπε η Άννα Αμανατίδου.

Οι δυο τους διανύουν την καλύτερη φάση της σχέσης τους, ωστόσο δεν έχουν ακόμη πάρει την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα και να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Όπως αναφέρει η Άννα Αμανατίδου «ακόμη δεν σκεφτόμαστε τη συγκατοίκηση, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι επιφυλάσσει το μέλλον».