Άννα Αδριανού: «Ετοιμάζω μια νέα σειρά για την επόμενη σεζόν»

Άννα Αδριανού

"Απέχω τον τελευταίο ενάμιση χρόνο από την τηλεόραση γιατί έχω κουραστεί"

Η Άννα Αδριανού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό TV Έθνος και στον Άκη Φωτόπουλο, αποκάλυψε τα νέα της τηλεοπτικά σχέδια.

Τηλεοπτικά γιατί απέχετε;

Απέχω τον τελευταίο ενάμιση χρόνο από την τηλεόραση γιατί έχω κουραστεί. Πριν σταματήσω, για 6 – 7 χρόνια δούλευα σερί και γράφοντας και παίζοντας, οπότε ήθελα λίγο να ξεκουραστώ. Τώρα βρίσκομαι στη διαδικασία μιας νέας δραματικής – κοινωνικής σειράς που θα βγει στον αέρα από την επόμενη σεζόν. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, γιατί είναι ακόμη στα σπάργανα.

Πώς βλέπετε το κομμάτι της μυθοπλασίας στη μικρή οθόνη;

Υστέρα από μια «κοιλιά» που έκανε η τηλεόραση λόγω της κρίσης, η μυθοπλασία επανήλθε. Δεν έχω προλάβει να δω ολοκληρωμένα μια σειρά. Από το λίγο που έχω δει, άρχισαν να γίνονται κάποιες προσπάθειες που έχουν ενδιαφέρον.

Τι είναι αυτό που θα θέλατε να κάνετε τηλεοπτικά και δεν το έχετε κάνει ακόμη;

Θα ήθελα κάποια στιγμή να πειραματιζόμουν σε ένα πολύ διαφορετικό είδος. Ακόμα και σε μια επιστημονικής φαντασίας σειρά. Επίσης θα μου άρεσε πολύ να κάνω μια εκπομπή λόγου ή παρουσίασης ψυχολογικών θεμάτων. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκανα στο παρελθόν στο Seven X σε μια εκπομπή που λεγόταν «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης».