Άγγελος Βουράκης: «Λύγισα όταν τον άκουσα να ουρλιάζει σπαρακτικά»

Άγγελος Βουράκης

"Έχω μάθει να κρατάω ψυχική απόσταση από τις τραγωδίες που βλέπω μπροστά μου" εξομολογήθηκε ο Άγγελος Βουράκης.

Ο Άγγελος Βουράκης πέρασε από την… Ανάκριση του Γρηγόρη Μελά, στο περιοδικό Τηλέραμα, με αφορμή την τηλεοπτική του συνεργασία με τον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ο νεαρός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην εμπειρία που έχει αποκομίσει από την μικρή οθόνη, τις δύσκολες στιγμές και την λεπτή διαχείριση σε αυτές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγελος Βουράκης παραδέχθηκε πως «ένα πράγμα που με ενοχλεί στην τηλεόραση είναι ότι, επειδή οι χρόνοι είναι αυστηροί και περιορισμένοι, δεν μπορούμε να εμβαθύνουμε σε πολλά θέματα που ανοίγουμε και αναγκαζόμαστε να τα προσεγγίσουμε ακροθιγώς».

«Λόγω της δουλειάς μου ως δικηγόρου αλλά και των σκληρών εγκλημάτων που έχω καλύψει στο ρεπορτάζ, έχω μάθει να κρατάω ψυχική απόσταση από τις τραγωδίες που βλέπω μπροστά μου».

«Λύγισα όμως μια φορά στο ρεπορτάζ, όταν σε ένα ακροατήριο άκουσα έναν πατέρα να ουρλιάζει σπαρακτικά. Ο άνθρωπος αυτός δικαζόταν γιατί είχε σκοτώσει τον πατέρα του δολοφόνου του γιου του. Όταν είδε στο ακροατήριο τον άνθρωπο που είχε σκοτώσει το παιδί του, χρειάστηκαν τέσσερις αστυνομική για να τον απομακρύνουν από την αίθουσα» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Άγγελος Βουράκης στη νέα του συνέντευξη.